Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Είσαι εθελοντής; Θα έχεις την δική σου γιορτή στην Αλεξανδρούπολη!

Είσαι εθελοντής; Θα έχεις την δική σου γιορτή στην Αλεξανδρούπολη!

24-11-2018

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην αξία του εθελοντισμού και την χαρά της ανιοδιοτελούς προσφοράς, διοργανώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερήσια δράση σε όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς του Έβρου που υπηρετούν το πανανθρώπινο ιδεώδες της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, με στόχο ακριβώς την αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς και την προώθηση του εθελοντισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, από τις 9:00 έως τις 21:00 της 5ης Δεκεμβρίου, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Κάθε Σύλλογος / Φορέας που θα συμμετέχει θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο κοινό το έργο και τη δράση του, στο ισόγειο χώρο του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ, σε προκαθορισμένα σημεία.

Από τις 9:00 έως τις 14:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να επισκεφτούν το χώρο για να ενημερωθούν σχετικά οι μαθητές.

Στις 19:00, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Κώστα θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη σημασία του εθελοντισμού στη ζωή μας. Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγους στους εκπροσώπους των Συλλόγων / Φορέων να ενημερώσουν τους παριστάμενους για τις δράσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, όσοι Σύλλογοι / Φορείς επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να καλέσουν έως την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στο τηλέφωνο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Έβρου 25513-50465, καθημερινές 9:00-15:00.