Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Είστε όντως τόσο ασφαλείς όσο νιώθετε;

Είστε όντως τόσο ασφαλείς όσο νιώθετε;

20-04-2020

 

Πάντα λέγαμε "υγεία πάνω από όλα" και έφτασε η εποχή που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Είμαι ο Γιώργος Ζήσου  εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, υγείας και αποταμίευσης. Γράφω αυτό το άρθρο γιατί νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας πόσο σημαντική είναι η έννοια της ασφάλισης και πόσο την έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Βλέπετε σε κανέναν δεν αρέσει να μιλάει για το θάνατο, σε κανέναν δεν αρέσει να συζητάει για αρρώστιες, σε κανέναν δεν αρέσει να κουβεντιάζει για την περίπτωση που το εισόδημα του ξαφνικά θα πιάσει πάτο, κι όμως, τις τελευταίες εβδομάδες οι κουβέντες μας είναι γύρω από το πόσοι άνθρωποι πέθαναν, πόσοι αρρώστησαν και τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

Σίγουρα όλοι τον τελευταίο καιρό έχουμε ευαισθητοποιηθεί ως προς τα θέματα της προστασίας της υγείας, όλους μας ενδιαφέρει να προνοήσουμε και να εξασφαλίσουμε την περίπτωση που συμβεί μια απώλεια στην υγεία τη δική μας ή των αγαπημένων μας, που συνήθως ακολουθείτε και από μια απώλεια εισοδήματος.

Σίγουρα επίσης, μάθαμε ότι τίποτα πια δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και αυτονόητο. Γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι απρόοπτα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας συνέχεια και η πρόληψη είναι μια συνειδητή ενέργεια προστασίας και αγάπης, σε ότι πολυτιμότερο έχουμε, τους αγαπημένους μας, τον εαυτό μας, την ευημερία μας.

Τι σκοπεύουμε λοιπόν να κάνουμε σήμερα για να είμαστε βέβαιοι ότι η υγεία μας, το εισόδημά μας, οι αγαπημένοι μας είναι εξ-Ασφαλισμένοι; Είπαμε ότι η πρόληψη είναι το Α και το Ω σε αυτές τις περιπτώσεις. Επιτρέψτε μου να σας αναφέρω ποιες είναι οι δυο από τις τέσσερις βασικές ανάγκες που καλύπτει η ιδιωτική ασφάλιση και πώς μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό.

βασική ανάγκη είναι η προστασία της οικογένειάς σας, σε περίπτωση κάποιας αναπάντεχης απώλειας και βασική ανάγκη είναι η προστασία της περιουσίας σας, στη περίπτωση νοσηλείας όπου συνεπάγεται και η μείωση του εισοδήματος σας από την αδυναμία εργασίας.

Ποιον άλλον τρόπο γνωρίζετε που θα μπορούσε να σας καλύψει οικονομικά στο έπακρο αν συνέβαινε κάποιο από αυτά τα ενδεχόμενα; Ξέρω ότι πιθανότατα γνωρίζετε την απάντηση, ότι η ιδιωτική ασφάλιση και μπορεί και σας δίνει τη προστασία, την ηρεμία, τη σιγουριά, που αναζητάτε. Πως ότι κι αν συμβεί κάποιος άλλος θα αναλάβει το οικονομικό βάρος για εσάς. Κλείνοντας θα ήθελα να σας δώσω το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Προβλέπουμε, Ασφαλιζόμαστε, Εξασφαλιζόμαστε. Πραγματοποιείστε το τώρα. σίγουρα μπορείτε. Θέλετε;

Πάντα στη διάθεση σας, Γιώργος Ζήσου !

Πηγή: http://www.zisou.gr