Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Ε - ΑΤΡΙΚΑ

Κέντρο Συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης "axi-zo" στην Κομοτηνή
Κέντρο Συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης "axi-zo" στην Κομοτηνή

Ένα διαφορετικό κέντρο συμβουλευτικής & προσωπικής ανάπτυξης που πραγματικά "ΑΞΙ - ΖΕΙ"

06-02-2021

Δεν είναι λίγες οι φορές που στη ζωή μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Οι περισσότεροι από εμάς καταφέρνουμε να φέρουμε εις πέρας τις όποιες δυσκολίες μόνοι μας ή αναζητώντας βοήθεια από το κοντινό μας οικείο περιβάλλον. Όμως ένα φίλος ή ένας συγγενής δεν είναι δυνατόν να μας προσφέρει μια λύση αντικειμενική και αποτελεσματική.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η συμβουλευτική δείχνει να είναι η διέξοδος σωτηρίας στα προβλήματά μας. Ένα νέο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης axi-zo είναι δίπλα μας και μπορεί να μας προσφέρει αυτό που ακριβώς χρειάζεται ο κάθενας από εμάς.

Εδώ και τρεις μήνες έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στην πόλη της Κομοτηνής ένα διαφορετικό κέντρο, ένα Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης, ένα κέντρο που αξίζει να επισκεφτείς, εξ' ου και η ονομασία του axi-zo. Το axi-zo βρίσκεται στο κέντρο της Κομοτηνής και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ας μιλήσουμε λίγο για το ίδιο το κέντρο αλλά και πως ξεκίνησε. Το κέντρο Συμβουλευτικής και Προσωπικής ανάπτυξης axi-zo προέκυψε μέσα από την ανάγκη τριών ειδικών ψυχικής και συμβουλευτικής υγείας να μοιραστούν κοινές ιδέες, στόχους και δράσεις προς την ανθρώπινη ύπαρξη.

Θέλεις, λοιπόν, να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να εκπληρώσεις το σκοπό της ζωής σου;

Τότε βρίσκεσαι στο ιδανικό κέντρο, το axi-zo . Όραμά μας είναι να συνεργαστούμε με ανθρώπους που θέλουν να συστηθούν με τον Πραγματικό τους Εαυτό, να τον οδηγήσουν στον Ιδανικό τους Εαυτό, να ανακαλύψουν το Σκοπό της Ζωής τους και να βιώσουν την Ευδαιμονία τους.

Το "Αξίζω" προσφέρει ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική, αυτοτελή βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και σεμινάρια life coach.

Στο κέντρο σε περιμένει και εσένα αλλά και εμάσς η κατάλληλη ομάδα του κέντρου.

  • Ζιάκας Ηλίας: Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής
  • Γεωργαντάς Δημήτρης: Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Life Coach
  • Γκουζιώτη Κατερίνα: Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Θα τους βρείτε στην Κομοτηνή στην οδό Μ.Μ Βασιλείου 3 Α.

Πείτε αξίζω στον εαυτό σας και προχωρήστε στη ζωή!

Επικοινωνία2531082030 & Κιν: 6942552995

Βρείτε το κέντρο στο FB: https://www.facebook.com/groups/754361188746638

Ένα διαφορετικό κέντρο που ΑΞΙΖΕΙ. Ένα διαφορετικό κέντρο που ΑΞΙΖΕΙ. Ένα διαφορετικό κέντρο που ΑΞΙΖΕΙ.