Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ένας Αλεξανδρουπολίτης στο πλευρό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους!

Ένας Αλεξανδρουπολίτης στο πλευρό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους!

10-10-2020

Ο κόσμος του θεάτρου είναι ένας κόσμος τέχνης ο οποίος έχει από ανάγκη από δημιουργικούς άνθρώπους με προσωπικότητα και φαντασία! Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Παύλος Λουτσίδης ο οποίος μεγαλωμένος στην πόλη μας την Αλεξανδρούπολη, τώρα πλέον αυτός στέκεται στο πλευρό μιας μεγάλης ηθοποιού και συντροφεύει το κοινό του θεάτρου όπως αυτός και η ομάδα του γνωρίζουν καλά!

Το e-evros.gr, δεν θα μπορούσε να παραλείψει αυτήν την τόσο σημαντική συνεργασία του δικού μας Αλεξανδρουπολίτη του Παύλου Λουτσίδη με την μοναδική Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους! 

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει ο χώρος του θεάτρου και όχι μόνο, η αγάπη για την τέχνη "δεν σβήνει αλλά αναζητά μια στιγμή αισιοδοξίας" και πίστης πως όλα θα πάνε καλύτερα!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Παύλο Λουτσίδη που πλέον βρίσκεται στο πλευρό της μοναδικής Παπαχαραλάμπους. Αρχικά κατάγεται όπως ήδη αναφέραμε από την όμορφη Αλεξανδρούπολη, η μητέρα του είναι από την Σαμοθράκη και ο ίδιος μας "εκμυστηρεύτηκε" πως αγαπά την Σαμοθράκη όσο κανένα άλλο νησί!

Από μικρός αγαπούσε το θέατρο και την υποκριτική τέχνη, για αυτή την αγάπη του ήταν βέβαιοι και σίγουροι οι γονείς του πως θα πετύχει και στεκόταν δίπλα στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Έτσι αποφάσισε να σπουδάσει και πήγε στην Δραματική Σχολή για πέντε χρόνια στην Αθήνα, πρώτα στην ανώτερη Δραματική Σχολή "Εμπρός" και έπειτα στο Θέατρο "Αλλαγών"! Φυσικά η εκπαίδευση του δεν σταματά εκεί καθώς οι εμπειρίες είναι αυτές που μας κάνουν περισσότερο μορφωμένους και άρτια ολοκληρωμένους ανθρώπους, έτσι και ο Παύλος είχε πάρει μέρος σε πολλές παραγωγές θεατρικές αλλά και κινηματογραφικές.

Το έργο "Good people" σε σκηνοθεσία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους είναι το έργο το οποίο θα ξεκινήσει φέτος στο θέατρο "Αποθήκη" και ο δικός μας ο Παύλος θα βρίσκεται στο πλευρό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους! Στην ερώτηση που του απευθύναμε για το πως αισθάνεται δίπλα στην Άννα Μαρία είπε πως " Δεν έχει να κάνει με ονόματα αλλά με τον άνρθωπο. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι εξαιρετικός άνθρωπος, απλός με χιούμορ και αυτό είναι που την ξεχωρίζει"!

Φ.Δούκογλου