Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εργασίες αποκατάστασης σε σχολικές μονάδες του δήμου Ορεστιάδας

Εργασίες αποκατάστασης σε σχολικές μονάδες του δήμου Ορεστιάδας

22-01-2022

Υπογράφτηκε εχτές από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, Μαυρίδη Βασίλειο και την ανάδοχο εταιρία, η σύμβαση του έργου "Αποκατάσταση στεγών σε σχολεία της Ορεστιάδας (ΕΠΑΛ – 2Ο Νηπιαγωγείο)".

Με το έργο προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης στη στέγη του κτιρίου που στεγάζονται τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ και στην στέγη του 2ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα:

  • Στο κτίριο των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας προβλέπεται: Καθαίρεση επικεραμώσεων, καθαίρεση φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάσταση τους με νέα ξυλεία όπου απαιτείται, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, αντικατάσταση κάθετων και οριζοντίων υδρορροών.
  • Στο 2ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας: Καθαίρεση επικεραμώσεων σε τμήμα στέγης επιφάνειας 39,78 μ2, καθαίρεση τμήματος φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάσταση τους με νέα ξυλεία, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 65.399,00 € με το ΦΠΑ και η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Ορεστιάδας.