Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το ανακαινισμένο Εθνικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές.
Το ανακαινισμένο Εθνικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές.

Έτοιμο το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου! - Ποιοι θα παραστούν στα εγκαίνια (φωτο)

01-08-2021

Πλήρης ανακαίνιση για το Εθνικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Βόρειου Έβρου, το οποίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ανακαινίστηκε εκ βάθρων και είναι έτοιμο να δοθεί προς χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το οποίο εξασφάλισε και τις αποκλειστικές φωτογραφίες, τα εγκαίνια του Εθνικού Φυλακίου 1, το οποίο ανήκει στην 3η Ταξιαρχία της Καβύλης ”ΡΙΝΙΝΙ”, θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, από τον ίδιο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος θα περιοδεύσει σε μονάδες και σχηματισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στα εγκαίνια προγραμματίζει να παραστεί και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Να θυμίσουμε ότι το ΕΦ1, είχε πρωτοστατήσει στα περσινά γεγονότα του Έβρου, με την απόπειρα λαθροεισβολής από την πλευρά της Τουρκίας, όπου ο Έβρος δεν έπεσε, αλλά συνεχίζει να στέκει όρθιος, πλήρως στρατιωτικά ενισχυμένος!

Παρακάτω ακολουθούν και φωτογραφίες από το ανακαινισμένο Εθνικό Φυλάκιο 1:

Πηγή: kranosgr
Το ανακαινισμένο Εθνικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές. Το ανακαινισμένο Εθνικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές.