Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Γιάννης Τοπαλούδης: «Καλόπαιδα» είχαν δώσει και στην Ελένη μας χάπια βιασμού

Γιάννης Τοπαλούδης: «Καλόπαιδα» είχαν δώσει και στην Ελένη μας χάπια βιασμού

19-01-2022

Επανέρχεται στο προσκήνιο η συγκλονιστική υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Με αφορμή το περιστατικό βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Τοπαλούδης, αποκάλυψε ότι και στην Ελένη είχαν δώσει χάπια βιασμού, σημειώνοντας ότι υπάρχει σχετική καταγγελία. Ο ίδιος αφήνει αιχμές για «κύκλωμα που έχει παρακλάδια παντού».

Συγκεκριμένα ο κ. Τοπαλούδης ανέφερε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Η 24χρονη κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε και θάρρος και το κατήγγειλε. Και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια "καλόπαιδα" της Ρόδου, τα οποία έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Είναι γνωστοί και αυτοί οι δύο αστυνομικοί που είχε πάει, βρίσκοντας το κουράγιο μετά από μια εβδομάδα να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας, γιατί δυστυχώς τα κορίτσια σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Κι αυτό γίνεται γιατί τους προσφέρουμε απλόχερη αγάπη και ζεστασιά. Δυστυχώς, ούτε οι δύο αστυνομικοί τότε βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει;» είπε ο κ. Τοπαλούδης.

«Υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη 'γίνε ντέντεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο' και την άφησαν έρμαιο σε αυτά κυκλώματα... Αυτό το ροζ κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις, κυρίως και σε τουριστικές πόλεις», πρόσθεσε.