Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Αθλητικά Νέα

17 χρόνια μετά την θρυλική εκείνη στιγμη της κατάκτησης του Euro 2004 οι μέντορες των παιδιών δίδαξαν τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι.
17 χρόνια μετά την θρυλική εκείνη στιγμη της κατάκτησης του Euro 2004 οι μέντορες των παιδιών δίδαξαν τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι.

H θρυλική ομάδα του "Ευrο 2004" βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη (video)

04-07-2021

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς και άλλοι θρύλοι της Εθνικής Ελλάδος βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη.

17 χρόνια μετά την θρυλική εκείνη στιγμη της κατάκτησης του Euro 2004 οι μέντορες των παιδιών δίδαξαν τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης συνάντησαν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και μοιράστηκαν μαζί τους τις αξίες, τα ιδανικά́ και τη χαρά́ του αθλητισμού́.

 Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκδήλωση που πραγματυοποιήθηκε εχθές στο  "Φώτης Κοσμάς":

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη e-evros.gr | Web portal (@eevrosgr)