Σήμερα είναι: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
greek english turkish
SOHO VAMOS ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Αλεξανδρούπολη τίμησε την μνήμη 154 ανθρώπων που "έφυγαν"

Η Αλεξανδρούπολη τίμησε την μνήμη 154 ανθρώπων που "έφυγαν"

18-11-2019

H τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων, η οποία καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2005.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Δημοτική Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και τον SOS Τροχαία Εγκλήματα Πανελλαδικό Οργανισμό για την Υποστήριξη Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων με σκοπό την αναγνώριση του πόνου που βιώνουν οι συγγενείς τους, την αφύπνισητης κοινωνίας και την ευαισθητοποίησητων μελών της σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Οι φίλοι και  συγγενείς που παρέστησαν στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως για την Επιμνημόσυνη Δέηση μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας με μια φωτογραφία του αγαπημένου τους προσώπου συμμετείχαν στη σιωπηλή πορεία από την Μητρόπολη έως το Δημαρχείο όπου και έγινε ανοιχτή δράση και ενημέρωση συμμετέχοντας στο παγκόσμιο κίνημα #CommitToAct

Ήταν εκεί... 154 φωτογραφίες, 154 ψυχές που άδικα και βίαια χάθηκαν στην άσφαλτο αλλά δεν χάθηκαν ποτέ από το μυαλό μας και την καρδιά μας.