Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Η εταιρεία «Α.Κ. Χριστόπουλος» στην Κομοτηνή
Η εταιρεία «Α.Κ. Χριστόπουλος» στην Κομοτηνή

Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα - Στην Κομοτηνή η αντιπροσωπεία Χριστόπουλου

13-11-2019

Η Mazda, μετά από απουσία περίπου πέντε ετών, επιστρέφει στην ελληνική αγορά μέσω του ομίλου Συγγελίδη, με την προοπτική να ξεκινήσει εκ νέου τις πωλήσεις καινούριων μοντέλων στην εγχώρια αγορά μέσα στην χρονιά.

Έτσι, στο δίκτυο των δεκατεσσάρων επισκευαστών-πρακτόρων (agents) της αντιπροσωπείας, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα μοντέλα, που σε επίπεδο προδιαγραφών και όχι μόνο, τοποθετούνται στα κορυφαία επίπεδα των κατηγοριών τους.

Μεταξύ αυτών και ο «Α.Κ. Χριστόπουλος» στην Κομοτηνή, που άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέχιζε να καλύπτει και να υποστηρίζει με τον επαγγελματισμό και την επάρκεια που χαρακτηρίζει το κατάστημά του, τους κατόχους οχημάτων Mazda.

Στην έκθεσή του θα μπορέσετε να γνωριστείτε δια ζώσης με συγκεκριμένα μοντέλα, καθώς και να ενημερωθείτε πλήρως και με εγκυρότητα για όλη τη γκάμα της Mazda αφού η επανάκαμψη της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ολοκληρωτική και περιλαμβάνει τις σειρές 2, 3 και 6, το θρυλικό MX-5, τα SUV CX-3 και CX-5, ενώ το φθινόπωρο θα προστεθεί και το νέο SUV CX-30.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η Mazda εισήλθε στην ελληνική αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων στην Ελλάδα!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα αυτοκίνητα της MAZDA ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://mazda.gr/

Την εταιρεία  «Α.Κ. Χριστόπουλος» θα την βρείτε:

Κοσμίου 121, Κομοτηνή.