Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Β.Λαμπάκης & Λ.Αυγενάκης
Β.Λαμπάκης & Λ.Αυγενάκης

Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Β.Λαμπάκη – στην Αλεξανδρούπολη ο Λ.Αυγενάκης

24-10-2018

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, στο γραφείο του οποίου βρέθηκε περί τις 9:30 το πρωί.

Ο Γραμματέας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη με εντολή του Προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να δηλώσει επισήμως τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην επιλογή στήριξης του νυν Δημάρχου, μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων, δηλώνοντας πως ο Βαγγέλης Λαμπάκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με ικανοποίηση τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνοντας πως η δημοκρατία προτάσσει τη διαμόρφωση ενός πολυσυλλεκτικού πολιτικά ψηφοδελτίου, με τον Λ.Αυγενάκη να καλεί κι άλλους κομματισμούς χώρους να στηρίξουν την υποψηφιότητα Λαμπάκη.

Τον Λ.Αυγενάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, το πρόσωπο του οποίου επίσης στηρίζει η ΝΔ, οι Βουλευτές Έβρου Αν.Δημοσχάκης και Καβάλας Ν.Παρασκευόπουλος, και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ του Νομού Α.Παρασκευόπουλος.

Μαρίνα Κριτού 

Παρακολουθήστε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν στην τελική ευθεία των εκλογών