Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

H ομάδα "Lego Dub" από την Αλεξανδρούπολη στην κορυφή του κόσμου!

H ομάδα "Lego Dub" από την Αλεξανδρούπολη στην κορυφή του κόσμου!

23-04-2019

Οι θρυλικοί πλέον "Lego Dub" η ομάδα  ρομποτικής από την Αλεξανδρούπολη, τίμησαν τον Δήμο μας και την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου!

Συγκεκριμένα οι 2 μικροί μαθητές Γούδας Σωτήρη & Γούδα Χρυσή με προπονητές τους Ρίγγα Ελευθερία & Γούδα Τηλέμαχο ταξίδεψαν μέχρι το μακρινό Χιούστον του Τέξας για να συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής 2019, εκπροσωπώντας την ομάδα "LEGO DUB" του Κέντρου Πληροφορικής Computer Action!

Τα δύο παιδιά εκπροσωπώντας την Ελλάδα παρουσίασαν στα Αγγλικά την ΜOON BASE της ομάδας Lego Dub στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κόσμο κερδίζοντας το βραβείο "Creativity Model Award".

Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδίως στους 2 μικρούς μαθητές που έφτασαν την Αλεξανδρούπολη στην κορυφή του κόσμου!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα "Lego Dub" αποτελείται από τους Αργυρίου Μιλτιάδης, Εγγλέζος Παναγιώτης, Κεραμυδάς Χαράλαμπος, Λαμπρίδης Γιώργος, Μπιζέρας Παναγιώτης οι οποίοι δυστυχώς δεν κατάφεραν να βρεθούν στο μακρινό Τέξας αλλά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.