Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η παρέλαση και οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2021 στην Αλεξανδρούπολη (video)

Η παρέλαση και οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2021 στην Αλεξανδρούπολη (video)

28-10-2021

Με την στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940.

Νωρίτερα το πρωί, τελέστη η επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμου και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη στην πλατεία του Φάρου.

Κατέθεσαν στεφάνια, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ο Στρατηγός Διοικητής XII Μ/Κ Μ.Π., ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο εκπρόσωπος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Ερυθρού Σταυρού. Στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης κατέθεσαν οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων.

Για ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες, που οι λεβέντες των στρατιωτικών μονάδων λίγο πριν ξεκινήσουν την παρέλαση  “αποκάλυψαν και τις πολεμικές σημαίες" της 12ης Μεραρχίας!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη e-evros.gr | Web portal (@eevrosgr)

 

Παρακάτω ακολουθούν video του e-evros.gr σε χρονολογική σειρά με τις live μεταδόσεις από τη σημερινή ημέρα:

newsroom @e-evros.gr