Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στoν Έβρο (φωτο - video)

25-03-2017

Με λαμπρότητα εορτάστηκε σε όλο τον Έβρο η επέτειος της 25ης Μαρτίους 1821 με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου ενώ για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες. Από την πλευρά τους και τα σχολεία με τους μαθητές παρήλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχής τους για την πατρίδα.  

Στρατιωτικές επιδείξεις και μαθητική παρέλαση έλαβαν χώρα και στην περιοχή των Φερών καθώς και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Έβρου με μεγάλη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ιωάννης Καπάκης.

Το e-evros.gr ήταν κυριολεκτικά σε όλο τον Νομό Έβρου για να σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο. 

Δείτε εδώ ολόκληρη την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης όπως μεταδόθηκε ζωντανά (live):

Φέρες: Πλάνο από τις Φέρες και την παρέλαση εκεί:

Σουφλί: Πλάνο από το αγαπημένο Σουφλί και την παρέλασή του.

Στο κέντρο της πόλης οι ακρίτες παρελαύνουν με περηφάνεια και μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα.

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων αυτή την ώρα στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη:

Απολαύστε όπως ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση της Αλεξανδρούπολης αλλά και πλάνα από την παρέλαση της Αλεξανδρούπολης όπως "ανεβαίνουν" σιγά - σιγά σε υψηλή ανάλυση:

Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Ορεστιάδα Ορεστιάδα Αλεξανδρούπολη Σουφλί Σουφλί