Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κάθε εκλογές πιάνουμε το θέμα του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης

Κάθε εκλογές πιάνουμε το θέμα του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης

29-11-2022

Η μεταφορά του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη από το κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται τώρα σε σημείο εκτός αυτού, απασχόλησε για ακόμη μια φορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί πριν 5 μήνες στο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Ντούμπας που πρότεινε για ακόμη μία φορά να μεταφερθεί το σταθμαρχείο στα δυτικά της πόλης.

Στη χθεσινή λοιπόν συνεδρίαση το θέμα του ΚΤΕΛ επανήλθε στο προσκήνιο. Για περισσότερο από μία ώρα το ΚΤΕΛ απασχόλησε το Σώμα.

AUDI TERZENIDIS


"Πρέπει να παρθεί μια απόφαση δεν μπορεί όποτε έχουμε εκλογές η κάθε μία δημοτική αρχή να πιάνει το θέμα με τις εκλογές να το φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο και μετά τις εκλογές να το αφήνει. Πρέπει να τελειώσει η διαδικασία με το ΚΤΕΛ." ανέφερε ο Βαγγέλης Μυτιληνός όταν πήρε τον λόγο.

Ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ ανέφερε "Δεχόμαστε να διεκδικήσουμε την Δυτική πλευρά και αν "στραβώσει" και δεν μπορεί να γίνει να πάμε και ανατολικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορώ να σας το φέρω και γραπτά."

Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί :