ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η απόφαση του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου σχετικά με τις καλύβες του Δέλτα του Έβρου
Καμμένος: "Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση στις καλύβες του Δέλτα του Έβρου"
07-12-2016
"Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση στις καλύβες του Δέλτα του Έβρου" διεμηνύει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος από τον Έβρο. Πιο συγκεκριμένα από το φυλάκιο της γέφυρας των Κήπων που διανυκτερεύει σήμερα στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή.
To e-evros.gr εξασφάλισε την απόφαση (φώτο) του υπουργού ΓΕΕΘΑ σύμφωνα με την οποία σε όλες τις καλύβες που βρίσκονται εντός της Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως (ΖΑΠ) στην περιοχή Δέλτα του Έβρου απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση.
Με αυτήν την απόφαση μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των ιδιοκτητών τους, που φυλούν «Θερμοπύλες» στην συγκεκριμένη περιοχή.
σαν σημερα
- Πανήγυρη Αγίου Εύπλου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(08-08-2025) - ΘΡΑΞ-2025: Η Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή της Πολιτικής Προστασίας
(08-08-2025) - Οι αγώνες δρόμου "Dadia Trail Run 2025" επιστρέφουν και φέτος στο Σουφλί!
(08-08-2025) - Οριοθετημένη η πυρκαγιά στην Πυλαία Αλεξανδρούπολης – Κάηκαν περίπου 150 στρέμματα (video)
(08-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – «Πορτοκαλί» συναγερμός στον Έβρο
(08-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






