Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κορονοϊός: 92 άτομα νοσηλεύονται στο ΠΓΝΑ - 18 στην ΜΕΘ
Άλλες δυο αποσωληνώσεις ασθενών με κορονοϊό έγιναν εχτές στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Μια γυνάικα 73 ετών από την Ξάνθη η οποία είχε κάνει εισαγωγή 20 Νοεμβρίου βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε κλινική covid-19, καθώς και ένας άνδρας 34 ετών από τις Σέρρες ο οποίος είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε κλινική covid-19.
Επίσης καταγράφηκε ένας θάνατος ο 68ος, έγιναν τέσσερις νέες εισαγωγές και δόθηκαν τρία εξιτήρια.
Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 92 ασθενείς εκ των οποίων οι 71 σε κλινικές covid-19, 18 στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας και 3 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.
Όσον αφορά τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε εχθές (Σάββατο) ο ΕΟΔΥ, ήταν 1.747. Από αυτά, τα 150 ήταν στην ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα: 12 στον Εβρο, 57 στην Δράμα, 27 στην Καβάλα, 45 στην Ξάνθη και 9 στη Ροδόπη.
ert.gr
- Έβρος: Που μπορείτε να κάνετε rapid test σήμερα - Τα αποτελέσματα από τα rapid test
(25-05-2021) - Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης: Ένα χρήσιμο εργαλείο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αποκτά η Αλεξανδρούπολη
(25-05-2021) - Το Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης "ξεκαθαρίζει το τοπίο" - Η απάντηση του στo Ν.Γκότση
(25-05-2021) - Οδοιπορικό στον Έβρο του δημοσιογράφου Φώτη Καρύδα για την Ασφάλεια των Συνόρων (video)
(25-05-2021) - Περιφερειακή Σύνθεση: «Επικίνδυνες» δηλώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού - Τι απαντά ο Τσώνης στο e-evros.gr
(25-05-2021)