Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Κυριακίδης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και γνωστός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για το τεχνικό γραφείο που διατηρεί.
Ο κ. Κυριακίδης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και γνωστός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για το τεχνικό γραφείο που διατηρεί.

Κυριακίδης Θέμης (Ευθύμιος): Υπ. Περ. Σύμβουλος με την "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη

06-10-2023

Τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2011, ως σύμβουλο της κοινότητας Δωρικού και έκτοτε λίγο καλύτερα το 2019 ως δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "Πόλη και Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο λόγος για τον Αλεξανδρουπολίτη Κυριακίδη Θέμη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη με την "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη. 

«Επιλέγω τον Εβρίτη Χριστόδουλο Τοψίδη και την Περιφερειακή Σύνθεση διότι είναι μια κομματικά ανεξάρτητη παράταξη και ο ίδιος είναι ένας δυναμικός και δραστήριος άνθρωπος, που θέτει στόχους και τους υλοποιεί, με ορεξη και πάθος για την τοπική αυτοδιοίκηση!» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωνση της υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Κυριακίδης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και γνωστός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για το τεχνικό γραφείο που διατηρεί από το 2008, ενώ είναι και Εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ (Επαγγελματική – Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) του Περιφερειακού Τμήματος Έβρου από το 2011 έως και σήμερα.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, με καταγωγή από το Δωρικό Τραϊανούπολης και τη Χελιδόνα Ορεστιάδας.
 
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο από το 2008 στην Αλεξανδρούπολη, με δραστηριότητα σε ιδιωτικά και δημόσια έργα ως Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, έχοντας πιστοποίηση στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
 
Από το 2011 έως και σήμερα, είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ (Επαγγελματική – Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) του Περιφερειακού Τμήματος Έβρου, ενώ το ίδιο έτος εκλέχθηκε και για πρώτη φορά σύμβουλος της κοινότητας Δωρικού.
 
Ωστόσο, ορόσημο στην ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά υπήρξε το 2019, όπου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "Πόλη και Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη, διατελόντας Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
«Να ευχαριστήσω όλους και όλες αλλά πρωτίστως τον επικεφαλή της παραταξης Πόλη και Πολίτες και Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, για την αγαστή συνεργασία μας την τελευταία τετραετία, για τις πολύτιμες εμπειρίες και περαιτέρω γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποκόμισα δίπλα του. Επίσης να τον ευχαριστήσω που με τίμησε με τη θεση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!»είχε υπογραμμίσει σε δήλωσή του πρόσφατα.
 
Τέλος, υπήρξε αθλητής των ποδοσφαιρικών σωματείων ΑΛΕΞ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα του Ν. Έβρου.
 
Είναι παντρεμένος με την Νάνσυ Φουτσιτζή και πατέρας δύο παιδιών.

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες και ο Χριστόδουλος Τοψίδης "συναντά" τον Θέμη Κυριακίδη.
 
Για ποιους λόγους τον επέλεξε; Τι τον "κέρδισε" σε εκείνον; Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε τους λόγους:
 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Γαβριηλίδη και το e-evros.gr: