Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος.
Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος.

ΚΥΤ Φυλακίου: Ο Μαργαρίτης Κίρκος μιλά για το τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

29-07-2021

O πολιτευτής Έβρου της "Ελληνικής Λύσης" κ. Μαργαρίτης Κίρκος μιλά για το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο. Τονίζει μεταξύ των άλλων  ότι σχεδιάζεται πόλη μουσουλμάνων με τζαμί εντός Ελλάδας, δίπλα από τα σύνορα με την Τουρκία και υπογραμμίζει ότι αυτή η πόλη θα αποτελέσει προμετωπίδα σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας στη χώρα μας.

Ακολουθεί παρακάτω και το σχετικό δελτίο τύπου από τον Πολιτευτή Έβρου- Τομεάρχη ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτη Κίρκο:

Πάγια άποψη και θέση του κόμματος «Ελληνική Λύση» και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου είναι η φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας και η ασφαλή διαβίωση των κατοίκων κοντά σε αυτά. Τα τελευταία χρόνια τόσο στα νησιά μας όσο και στον Έβρο μόνο αυτό δεν συμβαίνει.

Συνεχείς εισβολές λαθρομεταναστών, στην συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, ουσιαστική αντιμετώπιση όχι μόνο δεν υπάρχει, ενώ κανονικά θα έπρεπε να απελαύνονται άμεσα, αντίθετα γίνεται προσπάθεια μόνιμης εγκατάστασης τους, με σκοπό την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού της χώρας και ιδιαίτερα των συγκεκριμένων περιοχών. Προς αυτόν τον σκοπό τον περασμένο χειμώνα εν μία νυκτί ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, αποφάσισε την μεγέθυνση και αναβάθμιση του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου. Μετά τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και φορέων (χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις των βουλευτών και της Περιφέρειας ΑΜΘ), υπήρξε ένα βήμα πίσω από την Κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ότι το ΚΥΤ θα παραμείνει ως έχει, αλλά πιστεύουμε και αντιλαμβανόμαστε από τις κινήσεις ότι στην πράξη συνεχίζεται υπογείως η υλοποίηση του αρχικού σχεδίου.

Άλλωστε η προ ημερών επίσκεψη Κελέτση στο Μέγαρο Μαξίμου και η ανακοίνωση του αμέσως μετά, η οποία καταλήγει: «Με διαβεβαίωσε ότι στο ΚΥΤ Φυλακίου θα εφαρμοστούν ακριβώς όσα συμφωνήθηκαν». Τουλάχιστον προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ότι το πραγματικό νόημα των λέξεων ήταν προχωράμε κανονικά στην υλοποίηση του αρχικού σχεδίου, που είναι μία πόλη μουσουλμάνων με τζαμί, μονάδες ιατρικής φροντίδας και όλες τις ανέσεις ακριβώς δίπλα στην Τουρκία, η οποία απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα... Αυτή η «πόλη» θα αποτελέσει την προμετωπίδα της γείτονος σε περίπτωση οποιασδήποτε μελλοντικής επίθεσης...

Όλα αυτά όταν οι Έλληνες ακρίτες για όλες τις κυβερνήσεις και για την σημερινή παραμένουν στο περιθώριο και τους παρέχονται ελάχιστα από τα βασικά, ενώ αντίθετα στην  καταβολή των υποχρεώσεων τους είναι ίσοι με όλους τους Έλληνες, όταν οι λαθρομετανάστες δεν προσφέρουν ούτε 1€ στο ελληνικό δημόσιο...

Θέλουμε η κυβέρνηση να δημοσιεύσει τις πραγματικές τις προθέσεις και αν αυτές είναι αυτές που αναφέρονται παραπάνω, θα μας βρει μπροστά και απέναντι της. Ο Έβρος δεν θα πέσει ούτε εκ των έξω, αλλά πολύ περισσότερο ούτε εκ των έσω."