Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Λαμπάκης προς Κολιό: "Είναι ανήθικο πολιτικά και ζητάω την παραίτηση σας"

Λαμπάκης προς Κολιό: "Είναι ανήθικο πολιτικά και ζητάω την παραίτηση σας"

26-09-2019

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην παράταξη Πόλη και Πολίτες του Βαγγέλη Λαμπάκη η εκλογή του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού Δημήτρη Κολιού στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης πήρε τον λόγο και ζήτησε την παραίτηση του δημοσιογράφου από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου καθώς όπως χαρακτηρίστηκα είπε «είναι ανήθικο πολιτικά».

Συγκεκριμένα ανέφερε «Καταγγέλω στο σώμα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί το βράδυ κάνει τον Πρόεδρο του Δ.Σ και το πρωί στο ιδιόκτητο ραδιοφωνικό ΜΜΕ κάνει αντιπολίτευση στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Είναι ΑΠΙΘΑΝΑ απαράδεκτο και ΑΝΗΘΙΚΟ πολιτικά και ζητάω την παραίτηση σας».

Φυσικά οι δημοσιογράφοι είναι πολίτες και έχουν κάθε δικαιώμα να ασχολούνται πιο ενεργά με την πολιτική και ενίοτε να εκλέγονται ή να γίνονται υπουργοί. Το αντίθετο θα ήταν παραλογισμός.

Όμως οι ταυτότητες θα πρέπει να είναι δηλωμένες και ξεκάθαρες από πρόσωπα που παίζουν ρόλο -μικρό ή μεγάλο- στην διαχείριση της κοινής γνώμης και χρησιμοποιούν την τεράστια δύναμη των Μέσων Ενημέρωσης.

Για την αξιοπιστία και της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όλα όσα είπε ο κ. Λαμπάκης για τον πρόεδρο του Δ.Σ και στο δεύτερο βίντεο τι είχε απαντήσει ο κ. Κολιός προ ημερών όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Θ. Τσολάκη αν θα συνεχίσει την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε».