Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πάθαμε λίγο de javu με το συγκεκριμένο έργο!
Πάθαμε λίγο de javu με το συγκεκριμένο έργο!

Με... "ξένα κόλλυβα (πάλι) κάνει μνημόσυνο" η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

29-09-2022

Διαβάζοντας πριν λίγες ημέρες δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής του δήμου Αλεξανδρούπολης, αναφορικά με το σύστημα θέρμανσης με θαλασσινό νερό στο προθερμαντήριο "Μπουλμπουτζής", προέκυψε ένα ερώτημα.

Τι σκοπό είχε η ανάρτηση και η δημοσίευση και μάλιστα με φωτογραφία που έδειχνε την Αντιδήμαρχο ενέργειας κα Ελένη Ιντζεπελίδου μπροστά στα συστήματα θέρμανσης;

Αν είχε ενημερωτικό σκοπό καλώς. Αν όμως είχαν σκοπό να αποδείξουν ότι αυτό είναι ένα έργο για το οποίο οραματίστηκαν προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία.

Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο έργο, οραματίστηκε και "έτρεξε" ο πρώην Αντιδήμαρχος Ενέργειας του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Φαλέκας.

Πρόκειται για μια "ενεργειακή συνεργασία" του δήμου Αλεξανδρούπολης με το "Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) που έγινε πράξη με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

 

VW Τερζενίδης

Σύμφωνα με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή το μόνο που υπολειπόταν ήταν να προστεθούν τα θερμαντικά σώματα. Τρία χρόνια σχεδόν μετά τα κατάφεραν. Μπήκανε και τα θερμαντικά σώματα και τώρα πια δικαίως να φωτογραφίζονται και να καμαρώνουν με έργα άλλων, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.

Οφείλουν όμως να γνωρίζουν πως τhς υπογραφής προηγούνται πολλά χρονοβόρα και επίπονα βήματα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου που μας έκανε να πάθουμε λίγο... deja vu η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ.

Χρειάστηκαν 3 χρόνια, ώστε η Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει το σύστημα θέρμανσης με θαλασσινό νερό στο προθερμαντήριο "Μπουλμπουτζής".
Ένα έργο το οποίο γεννήθηκε από την καινοτόμο ιδέα του τότε Αντιδημάρχου Ενέργειας Γιάννη Φαλέκα και ολοκλήρωσε σε ένα μεγάλο ποσοστό η παράταξή μας.

Μπρος στην αγωνία της όμως να αποδείξει πως παράγει έργο, η Δημοτική Αρχή έστειλε τα στελέχη της να ξαναβγούν φωτογραφίες για ένα έργο για το οποίο είχαν ξαναφωτογραφεί, αποδεικνύοντας πως αυτό είναι το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει με επιτυχία! Να απαθανατίζεται σε αμέτρητες φωτογραφίες για το παραμικρό.

Δεν θα ήταν όμορφο και πολιτικά ηθικό να γίνει μια μικρή αναφορά στους συντελεστές αυτού του καινοτόμου έργου;

Διότι αν δεν γεννιόταν όλες αυτές οι ιδέες μέσα από την παράταξή μας και πιο συγκεκριμένα από τον κ. Φαλέκα, δεν θα μιλούσαμε σήμερα ούτε για τηλεθέρμανση, ούτε για θέρμανση από το θαλασσινό νερό, ούτε για ενεργειακές αναβαθμίσεις.

newsroom @ e-evros.gr