Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940.
Κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (φωτό+video)

28-10-2018

Με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940.

Νωρίτερα το πρωί, τελέστη η επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμου και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη στην πλατεία του Φάρου.

Η κατάθεση έγινε από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Τζανέτου Φιλιππάκου, αλλά και τοπικές αρχές & φορείς.

Δείτε παρακάτω σε χρονολογική σειρά τις αναρτήσεις στα social media του e-evros.gr με live μεταδόσεις και αναρτήσεις: 

Για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες.

Από την πλευρά τους και τα σχολεία με τους μαθητές παρήλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχής τους για την πατρίδα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940. Την παρέλαση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου ενώ για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες. Από την πλευρά τους και τα σχολεία με τους μαθητές παρήλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχής τους για την πατρίδα. Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό αλλά και video από την σημερινή ημέρα κάνοντας κλικ στο bio. #eevrosgr #eevros #28october #video #photos #alexandroupoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Web portal for Evros, Greece (@eevrosgr) στις28 Οκτ, 2018 στις 4:29 πμ PDT

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (φωτό+video) Κορυφώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" του 1940. Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (φωτό+video) Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (φωτό+video)