Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με το δεξί ξεκίνησε το Προαγωνιστικό Τμήμα του ΟΦΘΑ τους αγώνες του

Με το δεξί ξεκίνησε το Προαγωνιστικό Τμήμα του ΟΦΘΑ τους αγώνες του

29-11-2022

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης" η 1η Ημερίδα Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 200 περίπου κολυμβητών-τριων από τα σωματεία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν για όλους τους συλλόγους τον πρώτο επίσημο αγώνα των Προαγωνιστικών κατηγοριών για τη χειμερινή περίοδο σε πισίνα 50μ.

Η παρουσία του ΟΦΘΑ στους αγώνες αυτούς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την άρτια και σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και εξηγεί το γιατί ο σύλλογός αποτελεί μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα σε όλες τις ηλικίες με την ανάδειξη δεκάδων πρωταθλητών από τα φυτώρια της τα τελευταία 20 χρόνια!

VW Τερζενίδης


Για τους λάτρεις των αριθμών:

  • Η ομάδα μας έλαβε μέρος με 62 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων οι 29 πήραν το βάπτισμα του πυρός στο προαγωνιστικό τμήμα και σε πισίνα 50μ.
  • πραγματοποίησε υποδειγματική εμφάνιση και κατέκτησε 100 θέσεις στην άτυπη κατάταξη των 102 αγωνισμάτων εκ των οποίων 57 πρώτες, 29 δεύτερες και 14 τρίτες θέσεις.
  • Πραγματοποιήθηκαν 146 ατομικά ρεκόρ στις 160 ατομικές κούρσες που πραγματοποιήσαμε.
  • Από τους 62 κολυμβητές/τριες οι 46 κατάφεραν να βρίσκονται έστω και μια φορά στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
  • Οι 53 κολυμβητές/τριες κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας μας, πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν!

Πραγματοποιήθηκαν 18 ομαδικά αγωνίσματα στα οποία η ομάδα μας είχε συμμετοχή σε όλα! Από τα 18 ομαδικά η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση στα 17 ενώ σε ένα κατέλαβε την 3η θέση!

Όλα τα παιδιά έδειξαν πως διψάνε για αγώνες! Διασκέδασαν, αγωνίστηκαν, πάλεψαν, κέρδισαν, έχασαν, χάρηκαν, στεναχωρήθηκαν, απογοητεύθηκαν, σηκώθηκαν πιο δυνατά, και έδειξαν μια τρομερή ομαδικότητα!