Σήμερα είναι: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
AL FARO BABY SHOP TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Θανάσης Τσώνης  υποψήφιος με τη "Νέα περιφερειακή αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου
Ο Θανάσης Τσώνης υποψήφιος με τη "Νέα περιφερειακή αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου

O Θανάσης Τσώνης δηλώνει "παρών" στις εκλογές με την “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρ. Μέτιου

28-03-2019

Έτοιμος να αγωνιστεί με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”  δηλώνει ο Αλεξανδρουπολίτης Θανάσης Τσώνης ο οποίος διεκδικεί την ψήφο μας στις επερχόμενες  περιφερειακές εκλογές.

Ο Θανάσης Τσώνης αποφοίτησε -αριστούχος- από το τη φαρμακευτική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επέστρεψε στην οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη και αμεσως μπήκε δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της φαρμακευτικής και της φαρμακολογίας, διατηρώντας ένα πρότυπο και πολυδύναμο φαρμακείο στην οδό Μαζαράκη 11 στην Αλεξανδρούπολη.

Η δράση του, ομως, δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση φαρμάκων και στην παροχή φαρμακευτικών οδηγιών.
Με ανήσυχο πνεύμα και ανοιχτό νου, στράφηκε δυναμικά στην έρευνα, στον τομέα της φαρμακολογίας, αλλά και της κλινικής κοσμετολογίας.

Ιδρυοντας και διατηρώντας το δικό του πρότυπο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μέσα στο οποιο ανακαλύπτει και κατοχυρώνει τα δικά του επιστημονικά πρωτόκολλα.

Τόσο σε πρότυπες φορμουλες ομορφιας, όσο και σε επαναστατικά συμπληρώματα διατροφής που αποτελούν μερικά από τα αποτελέσματα ερευνών της εξειδίκευσης του.

Ο Θανάσης Τσώνης είναι μέλος του τμήματος αυτοδυτών και ναυαγοσωστών του ναυτικού ομίλου Αλεξανδρούπολης και μέλος του ελληνικού ερυθρού Σταυρού, με πλούσια φιλανθρωπική δράση και σπουδαίο έργο.

Είναι εξωστρεφής, δυναμικός, αγαπάει την τέχνη και τον πολιτισμό και λατρεύει τα media.
Παρότι θεωρεί ότι το ραδιόφωνο είναι μόνο το χόμπι του -ασχολείται επαγγελματικά με αυτό, εδώ και 12 χρόνια- έχει ξεχωρίσει ως κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της καλλιτεχνικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας.

Επίμονος, δραστήριος, με απίστευτη αγάπη για την πατρίδα και τον τόπο του, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την επιστήμη και τα γράμματα, τη φύση και τα ζώα, τους αδύναμους ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, αλλά και τους κοινωνικά εξουθενωμένους, επιστρατεύεται -για πρώτη φορά- με τη "Νέα περιφερειακή αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου, για να υπερασπιστεί και να προστατέψει όσους έχουν ανάγκη στήριξης, αρωγής και αγάπης.

"Πριν αλλάξουμε τον τόπο μας, θα πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας" είναι τον σύνθημα με το οποίο ο Εβρίτης υποψήφιος ξεκινά τον αγώνα του για τον τόπο μας.

Ελάτε να τον γνωρίσουμε εδώ: