Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Κώστας Πατερόπουλος μεταφέρει τα αθλητικά, στα πολιτικά κοινά της Αλεξανδρούπολης!
Ο Κώστας Πατερόπουλος μεταφέρει τα αθλητικά, στα πολιτικά κοινά της Αλεξανδρούπολης!

Ο Κώστας Πατερόπουλος δηλώνει «παρών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

19-02-2019

Δυναμικό «παρόν» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αλεξανδρούπολη, δηλώνει ο Κώστας Πατερόπουλος.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υποψήφιος διδάκτορας και στέλεχος του αθλητισμού, που ύστερα από σειρά ετών ενασχόλησης με τα «αθλητικά κοινά», αποφάσισε να εμπλακεί και στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Γνωστός σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και σε όλη τη Θράκη, ο Κώστας Πατερόπουλος διεκδικεί την ψήφο μας ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, με το συνδυασμό «Πόλη και Πολίτες» του Βαγγέλη Λαμπάκη, ύστερα από μια μεστή πορεία στον επαγγελματικό, αλλά και αθλητικό χώρο.

Γεννημένος το 1966 στην Κομοτηνή, είναι έγγαμος με την παιδίατρο Μαρία Σχοινά και πατέρας δύο αγοριών, ενός φοιτητή και ενός μαθητή Δημοτικού.

Εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υποδιευθυντής του Μειονοτικού Σχολείου Σαπών και Αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΠΕ Ροδόπης.

Είναι κάτοχος Πτυχίου του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του ΔΠΘ, Μεταπτυχιακού τίτλου ΤΕΦΑΑ και υποψήφιος Διδάκτορας του.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης, του RUN GREECE από το ξεκίνημα του έως σήμερα, αλλά και στέλεχος οργάνωσης των αγώνων δρόμων Via Egnatia Run, Kirki Trail, Κάστρου Διδυμοτείχου και Παραποτάμιου αγώνα Άρδα.

Διετέλεσε διδάσκων στα ΠΕΚ, μέλος κεντρικών αθλητικών επιτροπών των Υπουργείων Παιδείας και Αθλητισμού, όπως και των αθλητικών επιτροπών των Δήμων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.

Υπήρξε για χρόνια προπονητής αθλητικών σωματείων στίβου σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, διοικητικό στέλεχος στίβου, αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ.

Συντονιστής του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Οργάνωσης Αθλητισμού που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη το 2017, και συγγραφέας δεκάδων αθλητικών άρθρων στον τύπο, με παρουσιάσεις σε συνέδρια, τηλεόραση, ραδιόφωνο.

Τέλος υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα παιδείας και αθλητισμού του πρώην Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη όπως και συνεργάτης του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Κυριάκου Γεροντόπουλου.

Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος , επισημαίνοντας πως οι παροτρύνσεις των συμπολιτών του και η εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπο του, αποτελούν την κινητήριο δύναμη ενόψει των εκλογών:

«Ο αγώνας για τον Δήμο είναι μαραθώνιος και ξεκινάμε με φρέσκιες δυνάμεις για να τερματίσουμε πρώτοι και με διαφορά, με γνώμονα την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει η Αλεξανδρούπολη να προχωρήσει δυναμικά, ξεπερνώντας «αγκυλώσεις». Η πόλη μας δεν είναι πια η άκρη της Ελλάδας, αλλά ένα μητροπολιτικό κέντρο, με βαλκανική ενδοχώρα, γι αυτό και συστρατευόμαστε όλοι σε ένα κοινό όραμα ανάπτυξης, δικαιώνοντας τους αγώνες των προηγούμενων γενιών και χτίζοντας το μέλλον των επομένων».

Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία, σε ένα "φρέσκο" πρόσωπο, με σημαντική εμπειρία στον τομέα του και συγκεκριμένη στόχευση για το "αύριο" του αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης.