Σήμερα είναι: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO SARIDIS BANNER AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

13-05-2019

Στην Αλεξανδρούπολη πρόκειται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Έβρου την Δευτέρα 20 Μαΐου. Το επίσημο πρόγραμμα του Προέδρου της ΝΔ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πριν δύο μήνες είχε επισκεφθεί την Θράκη και συγκεκριμένα τον Νομό Ροδόπης και Ξάνθης όπου εκεί σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΟ.Δ.Ε. της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «Είμαι εδώ σήμερα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να παρέχω την αμέριστη στήριξή μου στον Χρήστο Μέτιο, για να είναι ο επόμενος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Και ο δεύτερος είναι για να σας μιλήσω συνοπτικά για το σχέδιό μου για την επόμενη μέρα της χώρας. Για το σχέδιό μου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και για το πώς η αντίληψή μου για το μέλλον της Πατρίδας μας έρχεται και κουμπώνει με το αναπτυξιακό πρόταγμα το οποίο παρουσίασε ο Χρήστος Μέτιος».


ΤΟΨΙΔΗΣ