Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ρημάζει μέρα με την ημέρα.
Ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ρημάζει μέρα με την ημέρα.

Παλιό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης: Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο! (+video)

26-07-2021

Παλιό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο κυριολεκτικά έχει χυθεί πολύ... "μελάνι", ωστόσο όπως όλα δείχνουν... δε φαίνεται ν' απασχολεί κανέναν.

Όσα και αν γραφτούν, όσο και αν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, η κατάσταση στο παλιό κολυμβητήριο δεν αλλάζει. Ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ρημάζει μέρα με την ημέρα.

Στο κολυμβητήριο που έμαθαν κολύμπι γενιές και γενιές της πόλης μας, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα βομβαρδισμένο τοπίο που εκτός των άλλων αποτελεί κι εστία μολύνσεων.

Πριν από ακριβώς 4 μήνες καταγράψαμε την αξιοθρήνητη εικόνα και από τότε το μόνο που άλλαξε ήταν να ασφαλιστούν τα συρματοπλέγματα προκειμένου να μη μπορεί να εισέλθει κανείς στον χώρο. Η εικόνα όμως παραμένει η ίδια, καμία εξέλιξη, καμία σκέψη, καμία απόφαση. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ. 

Οχτώ χρόνια από την μεταφορά του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης στο νέο κτήριο και ο χώρος έχει απαξιωθεί στο μέγιστο βαθμό, κάνοντας μια από τις πιο όμορφες περιοχές της πόλης να θυμίζει κάτι από... Σβίλενγκραντ.

Οι περίοικοι των οδών που γειτνιάζουν με το παλιό κολυμβητήριο, αναφέρουν την έντονη ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε για άλλη μια φορά είναι ότι μιλάμε για μια περιούσια όλων των πολιτών η οποία έπρεπε να είχε αξιοποιηθεί... εχθές!

Σ.Κ