Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για επιθέσεις μεταναστών σε κατοίκους του Έβρου

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για επιθέσεις μεταναστών σε κατοίκους του Έβρου

05-11-2019

Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στον βόρειο Έβρο, με την καθηγήτρια που δέχθηκε επίθεση από 20 παράνομους μετανάστες.

Τα στόματα άνοιξαν και αρκετοί είναι αυτοί που καταγγέλουν παρόμοια περιστατικά.

Ένα από τα πολλά μηνύματα που δεχθήκαμε αναφέρει"Πολύ συχνό φαινόμενο στον ορεινό όγκο του Έβρου. Δέρειο, Λεπτοκαρυά, Κέχρος κλπ κλπ όσοι κινούμαστε προς τα εκεί για δουλειά (ανεμογεννήτριες - τηλεπικοινωνίες) τους συναντάμε πολύ συχνά. Στη μέση του πουθενά - κυριολεκτικά - τους βλέπεις να περπατάνε , να σου κάνουν νόημα να σταματήσεις και σε πολλές περιπτώσεις όπως και αυτή πετάγονται στο δρόμο. Μη σταματάτε για κανένα λόγο"!

Με αποκορύφωμα  την χθεσινή καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου Νίκο Λαμπρίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum, ο οποίος ανέφερε πως λαθρομετανάστες τον περικύκλωσαν έξω από το κατάλυμά του στο Δέλτα του Έβρου, απειλώντας τον με «παλούκια και τσεκούρια». 

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λαμπρίδη το τελευταίο δεκαήμερο έχουν συμβεί αλλά πέντε αντίστοιχα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή. 

Τέλος χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρή και σημείωσε μεταξύ άλλων "Είναι πάρα πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση και να σκοτωθούν 2 και 3 και 5 άτομα. Έκκληση σε όλους τους κυνηγούς να είναι υποψιασμένοι και το γρηγορότερο δυνατό να αποχωρούν από τέτοιες καταστάσεις".