Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα!
Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα!

Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" - Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα!

20-11-2021

H Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" με έδρα την Αλεξανδρούπολη, εδώ και χρόνια μας προσέχει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς το ούζο και το τσίπουρο που φτιάχνουν μας αφήνει κάθε φορά που το γευόμαστε δίχως λόγια!

Ιδιαίτερη στιγμή για την Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" ήταν η συμμετοχή της στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης που διοργανώθηκαν από την OLYMP AWARDS στην Αθήνα, όπου και διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2021, για τα προϊόντα Χατζόπουλος Ούζο και Τσίπουρο. Η Αποσταγματοποϊία Χατζόπουλος από το ξεκίνημα της έχοντας ως στόχο να προσφέρει προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης, δημιουργεί αποστάγματα που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό τρόπο παραγωγής τους πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στους καταναλώτες.

Λίγα λόγια για την ιστορία τους για να τους γνωρίσετε και εσείς καλύτερα:

 


Πριν 100 χρόνια ο παππούς Γιώργος άρχισε να γράφει την ιστορία των αποσταγμάτων της οικογένειας αρχικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες ενός παραδοσιακού καφενέ στο χωριό Γιαούπ της Μικράς Ασίας, και αργότερα στο Φυλακτό Έβρου, προσθέτοντας εμπειρίες και τελειοποιώντας με μεράκι το πάθος του.

Με εμπειρία τεσσάρων γενεών στην παραγωγή αποσταγμένα ποτών το 2008 δημιουργήθηκε η Αποσταγματοποιία Χατζόπουλος, η οποία εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη σε νέες πρότυπες εγκαταστάσεις, διαθέτοντας άρτια γραμμή παραγωγής και είναι πιστοποιημένη με διεθνή πρότυπα ποιότητας ,ISO 22000. Κοιτάζοντας με αισιοδοξία στο μέλλον η εταιρεία προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα στους εγχώριους και ξένους καταναλωτές της.

Ποιοι είναι:

 • Κάθετη μονάδα παραγωγής αποσταγμάτων στη Αλεξανδρούπολη του νομού Έβρου
 • Από τις πλέον φημισμένες ποτοποιίες στην Ελλάδα
 • Παραδοσιακή συνταγή και τεχνογνωσία
 • Πιστοποιημένες state of the art εγκαταστάσεις παραγωγής
 • Βραβευμένη για τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα της.
 • Έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό

H φιλοσοφία τους είναι η  εδραίωση της ποτοποιίας Χατζόπουλος στη διεθνή αγορά ως μια αξιόπιστη επιχείρηση παραδοσιακών ελληνικών αποσταγμάτων. Αποστολή τους οι ευχαριστημένοι καταναλωτές εγχώριοι και ξένοι. Προσφέρουν αξία στους πελάτες και συνεργάτες τους ακολουθώντας την, παράδοση της μοναδικής τους κληρονομιάς χαράζοντας μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης της επιχείρησης και των ανθρώπων τους.

Οι διακρίσεις τους είναι πολλές καθώς η ποιότητα τους είναι μοναδική! Καταφέρνουν τις διακρίσεις με:

 • Αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας και των προδιαγραφών της Ε.Ε.
 • Συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής
 • Επιλεγμένες άριστης ποιότητας πρώτες ύλες
 • Υλικά συσκευασίας αποκλειστικά από πιστοποιημένους προμηθευτές
 • Εφαρμογή Συστήματος Ασφάλειας της Ποιότητας ISO 22000

Λίγα λόγια για το πως γίνεται η παραγωγή τους:

 • Παραδοσιακοί χάλκινοι άμβυκες με πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία των αποσταγμάτων
 • Πλήρως εξοπλισμένο Χημείο
 • Ανοξείδωτες δεξαμενές
 • Σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης

H Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" έχει "αγκαλιαστεί" από τον κόσμο διότι έχει έντονα αρώματα, ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα πολύωρης παραδοσιακής απόσταξης της "καρδιάς" του αποστάγματος και επιλεγμένων ποικιλιών βοτάνων. Επίσης έχουν παραδοσιακό χειροποίητο χάλκινο άμβυκα, επιλεγμένα αρωματικά βότανα σε ιδανικές αναλογίες, αστεροειδή γλυκάνισο με έντονο άρωμα που "δένει" όλο το απόσταγμα! Και φυσικά κάνουν "Ζευγάρωμα" των συστατικών σε ανοξείδωτες δεξαμενές!

Αυτά και για άλλα πολλά το ούζο και τσίπουρο "Χατζόπουλος" διακρίνεται στις καρδιές μας!

Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" - Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα! Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" - Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα! Πoτoπoιία - Απoσταγματoπoιία "Χατζόπουλοs" - Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα! Παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα!