Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προσωρινή νίκη του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου για το υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια

Προσωρινή νίκη του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου για το υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια

08-12-2020

Προσωρινή "νίκη" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την πρόσφατη απόφαση από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να λειτουργεί ως κινητό υποκατάστημα για 2 ημέρες την εβδομάδα με σκοπό να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους των Δικαίων αλλά και των γύρων χωριών. 

Το θέμα για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια έχει απασχολήσει όλο τον Έβρο εδώ και μήνες και έχει ξεσηκώσει και πολλές και έντονες αντιδράσεις. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Έβρος, τόνισε πως, οι πολίτες με την δυναμική παρουσία τους κατάφεραν να παρατείνουν την λειτουργία του υποκαταστήματος μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου ενώ ήταν να κλείσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Έπειτα όπως ήδη αναφέρθηκε η διοίκηση της τράπεζας ενημέρωσε, πως θα λειτουργεί δυο ημέρες την εβδομάδα, με προοπτική για περισσότερες ημέρες ανάλογα με την κίνηση. 

Σύμφωνα με την ert.gr, φόβους ότι η μερική υπαναχώρηση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς αναφορικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματός της στα Δίκαια «μπορεί να είναι ένας προσωρινός ελιγμός για τον κατευνασμό της οργής των κατοίκων του Τριγώνου», εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου.

«Η νέα απόφαση, σύμφωνα με την οποία το υποκατάστημα στα Δίκαια δεν κλείνει αλλά θα λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα, είναι μία μικρή νίκη όσων σήκωσαν φωνή διαμαρτυρίας», σχολιάζει ο Σύλλογος, προσθέτει ωστόσο ότι «οι μεσοβέζικες αποφάσεις της διοίκησης της τράπεζας δεν ικανοποιούν» και καλεί σε «επαγρύπνηση» και «συνέχιση του αγώνα για την πενθήμερη λειτουργία του υποκαταστήματος στα Δίκαια, ώστε να εξυπηρετούνται πλήρως οι κάτοικοι του Τριγώνου».