Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

φωτογραφία από το φωταγωγημένο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη
φωτογραφία από το φωταγωγημένο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη

"Ντύθηκε" με χρώματα το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων

12-05-2022

Αυτές τις ημέρες όσοι περάσουν από την παραλιακή της Αλεξανδρούπολης το βλέμμα θα τους "τραβήξει" το φωτιζόμενο Νομαρχείο!

Στα πλαίσια εορτασμού για την 102η επέτειο της Αλεξανδρούπολης και την ενσωμάτωσή της στον Εθνικό κορμό, η περιφερειακή ενότητα Έβρου, αποφάσισε να φωταγωγήσει το Νομαρχείο με led φώτα το οποίο αλλάζουν διαδοχικά απαλά χρώματα. Χαρακτηριστική είναι η παραπάνω φωτογραφία του e-evros.gr.

Να υπενθυμίσουμε πως το Σάββατο 14 Μαΐου η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παράλληλα, στα πλαίσια των "Ελευθερίων" θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις στο δήμο Αλεξανδρούπολης, τις οποίες μπορείτε να μάθετε αναλυτικά εδώ.

Tην Κυριακή 15 Μαΐου 2022 «έρχεται» o 5ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου VIAEGNATIARUN. H μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στίβου στον Έβρο, επιστρέφει με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμου. Τον VIAEGNATIARUN διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου – Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και με την υποστήριξη της AKRITAS, της ΤΕΚΑΛ Α.Ε., της Dole και της ΒΙΚΟΣ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες θα βρείτε εδώ.

newsroom@e-evros.gr