Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σειρά επαφών του Γάλλου Πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη

Σειρά επαφών του Γάλλου Πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη

29-11-2022

Με τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας, Patrick Maisonnave, την Γαλλίδα Γενική Πρόξενο, Sadrine Mouchet και διπλωματική αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα συναντήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του ΟΛΑ, Κωνσταντίνος Χατζημηχαήλ στην Αλεξανδρούπολη. 

VW Τερζενίδης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο Κ. Χατζημηχαήλ παρουσιάσε αναλυτικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη δυναμική του λιμένος Αλεξανδρούπολης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση «εντός του ιστορικού πλαισίου της ισχυρής φιλίας και αμυντικής, εμπορικής, και πολιτιστικής συνεργασίας των χωρών μας». 

Αργότερα, την ίδια μέρα ο Πρέσβης, συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς κατά την οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα συζητήσαμε με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave, που με επισκέφθηκε, πώς μπορούμε να κεφαλαιοποιήσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας, μέσα από προσέλκυση επενδύσεων και εποικοδομητική συνεργασία». 

Τέλος, ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας, ολοκήρωσε το πρόγραμμα των επαφών του στην Αλεξανδρούπολη, με την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της πόλης, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλης, Γιάννη Ζαμπούκη.