Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προκειμένου να αποτραπεί το σοκαριστικό θέαμα άντρες της αστυνομίας κάλυψαν το σημείο.
Προκειμένου να αποτραπεί το σοκαριστικό θέαμα άντρες της αστυνομίας κάλυψαν το σημείο.

Σοκαριστικό δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Άνδρας κόπηκε στα δύο! (video)

16-05-2022

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περί τα 40 έτη (37 για την ακρίβεια), το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου όταν ο ρακένδυτος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμάτων που βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης, με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια.

Δυστυχώς όμως η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αύτοπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή από την Τροχαία.

Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο. 

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα ήταν άστεγος, όπως αποδείχτηκε, αυτό δεν ισχύει καθώς η όψη του ρακένδυτου ανδρός παραπλάνησε όλους όσους τον είδαν στον κάδο.

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης στο κέντρο της πόλης να αποτελέσει τον "τάφο" ενός ανθρώπου στα ξαφνικά.

Χαρακτηριστικό είναι πως στον κάδο δεν υπάρχει καμία προειδοποιητική πινακίδα ώστε να εφιστά στους χρήστες του την προσοχή.

Σ.Κ