Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κατά τη δοξολογία στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης
Κατά τη δοξολογία στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Στην Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου (pic & video)

14-05-2021

(12:10) Τελευταία επίσκεψη για σήμερα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ήταν το Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης. Aκολουθεί και σχετικό video μέσα από την κάμερα του e-evros.gr.

 


(11:45) Mπροστά από το μνημείο των Προσκόπων όπου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 


 

(11:25) Aπό το μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης και την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό.


(10:55) Ξεκίνησε η Δοξολογία των Ελευθερίων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του αργηχού ΓΕΕΘΑ, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, των Βουλευτών του Έβρου, του Περιφερειάρχη της ΑΜΘ και του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.


(10:43) H Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν από λίγα λεπτά έφτασε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.


(10:40) O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στη Δοξολογία των Ελευθερίων στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.


(10:35) O αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, πριν από λίγο έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.


Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο πριν τις 18:00 έφτασε σε κεντρικο ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο θα την φιλοξενήσει μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου.

Λίγα λεπτά αργότερα συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμο.

 

Έπειτα στις 18:30 μετέβη στο Νομαρχείο όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

 

Λίγο μετά την συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ.Χρήστου Μέτιου, ακολούθησαν δηλώσεις και στην κάμερα του e-evros.gr από τον ίδιο για το τι συζητήθηκε:

 

Την Παρασκευή 14/5, στις 10:30, θα παραστεί στη δοξολογία χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Το Σάββατο 15/5 θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνό και στις 12:55 τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.


Στιγμιότυπο από το Νομαρχείο και τη συνάντηση της ΠτΔ με Πέτροβιτς και Μέτιο Στιγμιότυπο από την άφιξη της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.