Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί και οι φοιτητές της Ιατρικής του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης
Διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί και οι φοιτητές της Ιατρικής του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης

Στο "πόδι" και οι φοιτητές της Ιατρικής του ΔΠΘ (φωτο)

23-02-2021

Διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί και οι φοιτητές της Ιατρικής του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίοι ξεκίνησαν από το πάρκο της Ακαδημίας και έφτασαν μέχρι το Δήμαρχείο της Αλεξανδρούπολης διεκδικώντας δύο βασικά αιτήματα.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Δράσης Πεμπτοετών Φοιτητών από τις Ιατρικές όλης της Ελλάδας.

Από την προηγούμενη καραντίνα οι φοιτητές έχουν παραμείνει εκτός κλινικών συγκεκριμένα από πέρυσι το Μάρτιο και ως αποτέλεσμα να μην έχουν επαφή με το επάγγελμα που σπουδάζουν. Όσον αφορά το δεύτερο αίτημα είναι να εμβολιαστούν άμεσα όλοι οι φοιτητές για να μπορέσουν να επανέλθουν μέσα στις κλινικές.

Έτσι σε όλη την Ελλάδα Φοιτητές Ιατρικής βρέθηκαν έξω από τα νοσοκομεία που άλλοτε αποτελούσαν χώρους εκπαίδευσης των φοιτητών, δίπλα στους νοσοκομειακούς γιατρούς και τα αιτήματά τους για να διεκδικήσουν  την άμεση επανέναρξη της κλινικής τους άσκησης.

Να υπενθύμισουμε πως σήμερα και oι υγειονομικοί του ΠΓΝΑ πραγματοποίησαν στάση εργασίας διεκδικώντας έξι αιτήματα.

Φ.Δ.

Διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί και οι φοιτητές της Ιατρικής του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης Διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί και οι φοιτητές της Ιατρικής του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης