Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στον Έβρο έρχονται ο Υπουργός & Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στον Έβρο έρχονται ο Υπουργός & Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

26-05-2022

Στον Έβρο θα μεταβούν αυτήν την εβδομάδα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα θα βρεθούν στην περιοχή την Κυριακή 29 Μαίου 2022 ενώ ακόμη δεν έχει γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμά τους και τις περιοχές που θα επισκεφτούν.

Να τονίσουμε πως οι ροές το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί και για το συγκεκριμένο γεγονός ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε τις προηγούμενες ημέρες πως "Στον Έβρο, όλους αυτούς του μήνες υπάρχει πίεση (σ.σ. από παράνομους μετανάστες τους οποίους εργαλειοποιεί η Τουρκία). Ας γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί προστατεύοντας την ακεραιότητα της χώρας. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Ούτε στον Έβρο ούτε στα νησιά μας και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό".

Αναφερόμενος στη νεανική παραβατικότητα σημείωσε πως «υπάρχει έξαρση και οφείλουμε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις και να προλάβουμε αυτό το φαινόμενο. Το υπουργείο και η Ελληνική Αστυνομία, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια να έρθουμε σε επικοινωνία με τους νέους ανθρώπους με στόχο την ενημέρωση για τη σωστή χρήση του Διαδικτύου, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο τμήμα της ζωής τους. Το Διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί όμως, να μετατραπεί σε ένα όπλο εναντίον μας» είπε μεταξύ των άλλων, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».