Κάτι τρέχει στον Έβρο
-1644748250.jpg)
Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τις εργασίες στο ΚΥΤ Φυλακίου (video)
Σήμερα ημέρα Κυριακή 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ένα μεγάλο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα ως αντίδραση στις εργασίες που γίνονται στον χώρο του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο.
Το σημερινό συλλαλητήριο είναι μία από τις άμεσες μορφές αντίδρασης στις ενεξελίξει εργασίες επέκτασης των δομών του Φυλακίου, όπως είχε αποφασίσει και σε προηγούμενη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας.
Συγκεκριμένα αρκετοί Εβρίτες έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Ορεστιάδας για να μεταφέρουν με μία φωνή το μήνυμα πως οι εργασίες στο ΚΥΤ Φυλακίου είναι σημαντικό για τους Εβρίτες και την τοπική κοινωνία να σταματήσουν μέχρι να "φωτιστούν" τα σκοτεινά σημεία.
Oμιλητές στο σημερινό συλλαλητήριο είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Χρήστος Ορμανλίδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου κ. Χρήστος Τυρμπάκης και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης.
Δείτε εδώ τη live μετάδοση του e-evros.gr:
- Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Αετοχώρι
(24-09-2022) - Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Ορεστιάδας για αποκαταστάσεις από τη θεομηνία
(24-09-2022) - Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τρέλλης από το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
(24-09-2022) - Αλεξανδρούπολη: Έκτακτες αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων για 2 ημέρες
(24-09-2022) - Ορεστιάδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος πατέρας που ασελγούσε στην 13χρονη κόρη του
(24-09-2022)