Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε αυτή την ειδική κρύπτη είχε κρυμμένες τις 11 καραμπίνες που απεικονίζονται
Σε αυτή την ειδική κρύπτη είχε κρυμμένες τις 11 καραμπίνες που απεικονίζονται

Σύλληψη 40χρονου Τούρκου για παράνομη εισαγωγή όπλων στο τελωνείο των Κήπων.

19-05-2015

Οι τελωνειακοί των Κήπων, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εντόπισαν έντεκα (11) καραμπίνες (10 κοντόκανες και μία μακρύκανη) σε αυτοκίνητο Τούρκου με Γαλλικό διαβατήριο.

Πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών, τούρκικης καταγωγής αλλά με γαλλική υπηκοότητα, ο οποίος εισήλθε στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 23:15. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε μαζί του την 24χρονη σύντροφό του αλλά και το λίγων μηνών βρέφος τους.

Η παρατηρητικότητα των ανδρών του τελωνείου, αλλά και η εμπειρία τους τους οδήγησαν να εντοπίσουν μια ειδική κρύπτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes, όπου ήταν κρυμμένα από το γυμνό μάτι τα όπλα.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως ήχησε ο συναργεμός στις Ελληνικές Αρχές, αφού η εισαγωγή όπλων στην Γαλλία δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο.

Μυστήριο αποτελεί και η προέλευση των όπλων, αφού οι κωδικοί αριθμοί ήταν σβησμένοι.

Το πρωί της Δευτέρας, 18 Μαΐου, ο 40χρονος άνδρας και η οικογένειά του οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, ενώ η υπόθεση της εκδίκασης της παράνομης εισαγωγής όπλων πήρε αναβολή.

Σε αυτή την ειδική κρύπτη, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, είχε κρύψει παράνομα 40χρονος Τούρκος, Γαλλικής υπηκοότητ...

Posted by e-evros.gr on Τρίτη, 19 Μαΐου 2015