Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σύντομα η έναρξη του πρώτου κύκλου εκδηλώσεων με τίτλο «περί υγείας ο λόγος» στην Ορεστιάδα
Υπό κατάρτιση είναι το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, με τίτλο «περί υγείας ο λόγος».
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες γιατρών όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας, στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων και σε πιο απομακρυσμένα χωριά, με στόχο την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης ασθενειών.
«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, που επιδιώκει τη διάχυση της ενημέρωσης σε θέματα υγείας», ανέφερε στη κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, Ανδρέα Παπανδρούδη, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης.
Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρούδης, τόνισε τη σημασία της πρόληψης, για την οποία εκτίμησε ότι «υπάρχει σοβαρό κενό, αφού στην πλειοψηφία των πολιτών απουσιάζει ως νοοτροπία και εφαρμογή, ακόμη και ως έννοια», όπως είπε χαρακτηριστικά.
- Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο των Αποκριών
(28-02-2020) - Ακυρώνονται και στον δήμο Αλεξανδρούπολης οι αποκριάτικες εκδηλώσεις
(28-02-2020) - «Δε φοβόμαστε ενημερωνόμαστε»: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης παίρνει τα μέτρα του!
(28-02-2020) - Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Οκτώ συμβουλές για τον κοροναϊό
(28-02-2020) - Άνοιξε τα σύνορα ο Ερντογάν: Πέρασαν περπατώντας στον Έβρο 300 παράνομοι μετανάστες (photo & video)
(28-02-2020)