Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Την 2η θέση κατέκτησαν 2 Αλεξανδρουπολίτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19!

Την 2η θέση κατέκτησαν 2 Αλεξανδρουπολίτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19!

09-08-2022

2 Αλεξανδρουπολίτες κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 στο Ηράκλειο Κρήτης! Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Κοντοστάθς και τον Κυριάκο Κεσκίνη!

Αναχώρησαν από το Ηράκλειο Κρήτης, κατακτώντας την 2η θέση ο Ανδρέας Κοντοστάθης και ο Κυριάκος Κεσκίνης ενώ την 5η θεση κατέκτησε ο Κοσμάς Καραμανίδης και ο Βαγγέλης Σταυρόπουλος μετά από συναρπαστικές μάχες στην άμμο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις beach volleyball στον Καρτερό, σε ένα υψηλού επιπέδου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19.

VW Τερζενίδης


Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσαν στις 6 και 7 Αυγούστου την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 (Juniors Finals K19) , στο Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο.

Η αθλητική διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τους αγώνες οι οποίοι ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Αυγούστου και συνεχίστηκαν έως την Κυριακή 7 Αυγούστου όπου στις 17:00 πραγματοποιήθηκε και ο τελικός Γυναικών ενώ στις 17:45 ο τελικός Ανδρών.

Οι 4 Αλεξανδρουπολίτες, ο Κοντοστάθης Ανδρέας, ο Κυριάκος Κεσκίνης, ο Καραμανίδης Κοσμάς και ο Σταυρόπουλος Ευάγγελος  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley U19 και πραγματικά είμαστε υπερήφανοι!