Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η τετραμελής ομάδα του e-evros.gr με την Εύα Καϊλή
Η τετραμελής ομάδα του e-evros.gr με την Εύα Καϊλή

Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video)

22-01-2018

Το e-evros.gr ταξίδεψε στο Στρασβούργο της Γαλλίας, έπειτα από πρόσκληση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί στην συνεδρίαση σε Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υπό την Προεδρία του Αντόνιο Ταγιάνι (Antonio Tajani), oι 750 Ευρωβουλευτές των 28 κρατών – μελών συνεδρίασαν σε Ολομέλεια για τον Ιανουάριο από τις 15 έως τις 18 του μήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του e-evros.gr είχε επαφές και συζητήσεις με επίκεντρο φυσικά τον Έβρο και την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Πιο συγκεκριμένα, θέσαμε ερωτήματα για τα προβλήματα που αφορούν κατά κύριο λόγο την περιοχή μας στους κ.κ: 1) Μανώλη Κεφαλογιάννη, πρώην Υπουργό, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και επικεφαλής της Ευρωομάδας του κόμματος, 2) Γιώργο Κύρτσο, Ευρωβουλευτή της ΝΔ,  3) Δημήτρη Παπαδημούλη – Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του κόμματος, 4) Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑΣ, 5) Κώστα Χρυσόγονο, Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή και 6) Στέλιο Κούλογλου, Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο link παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις συνεντεύξεις, όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από την σελίδα του e-evros.gr στο facebook, από το Στρασβούργο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (κλικ εδώ)

Φυσικά, δεν σταθήκαμε μόνο στις συνεντεύξεις αλλά κατόπιν ειδικής άδειας, κινηματογραφήσαμε όλα όσα και εμείς πρώτη φορά συναντήσαμε για τα μάτια σας μόνο!

Στο video που ακολουθεί ελάτε να σας ξεναγήσουμε στα... άδυτα του Ευρωκοινοβουλίου. Δείτε όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Δείτε στιγμιότυπα από την συνάντηση της ομάδας του e-evros.gr με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο όπου επι μια ώρα μας ενημέρωνε για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη.

Στο video αυτό έχετε την δυνατότητα να δείτε πως λειτουργεί ο θεσμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πως συνεδριάζει το σώμα σε Ολομέλεια, ακόμη και τους χώρους στους οποίους κινούνται οι Ευρωβουλευτές που ψηφίζουν οι πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εντυπωσιάζουν τα studio των Διεθνών μέσων ενημέρωσης αλλά και η συνέντευξη τύπου με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας (η Βουλγαρία προεδρεύει του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1/1/2018 έως 30/6/2018).

Δείτε λοιπόν το Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο μέσα από τη ματιά του e-evros.gr:

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε Ολομέλεια Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Μετά το τέλος της συνέντευξης με τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Χρυσόγονο Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Στιγμιότυπο από την συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Μετά το τέλος της συνέντευξης με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Το e-evros.gr στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο – (backstage video) Στο κέντρο της πόλης του Στρασβούργου Στην κεντρική πλατεία του Στρασβούργου