Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το "ευχαριστώ" της Ε.Π.Α.Θ. στους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις που τη στήριξαν

Το "ευχαριστώ" της Ε.Π.Α.Θ. στους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις που τη στήριξαν

26-01-2022

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις του Έβρου βοήθησαν το έργο της ΕΠΑΘ η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα.

Πρόκειται για παιδιά που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι πολύ σημαντικό να μας έχουνε δίπλα τους. Μόνο μέσα από την συλλογική προσπάθεια και την αλληλεγγύη μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το βιοτικό επίπεδο των συνανθρώπων μας.

Η βοήθεια του Έβρου στο έργο της ΕΠΑΘ ήταν μεγάλο για τον λόγο αυτό η ΕΠΑΘ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με το παρακάτω δελτίο τύπου:


"Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον σας προσφέροντας για τα παιδιά που στηρίζει η ΕΠΑΘ και χρήζουν βοήθειας.

Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη ειδικότερα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους. Η αξιόλογη αυτή ενίσχυση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμά το έργο της Ε.Π.Α.Θ , που βρίσκεται στον καθημερινό αγώνα για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Ε.Π.Α.Θ είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για το ανθρώπινο πνεύμα και την ευαισθησία που δείχνετε στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε. Από την πλευρά μας , είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή υπηρεσία να σας παρέχουμε , στα πλαίσια των δράσεων και σκοπών της Ε.Π.Α.Θ.
Ευχαριστούμε:
1) Την ΕΝΩΣΗ ΦΕΡΩΝ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λάζαρο Κιτσικίδη και τα μέλη της για τα τρόφιμα που προσφέρουν στα παιδιά της ΕΠΑΘ
2) Την ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ « AEGEAN OIL» και τον διευθυντή της στην Αλεξανδρούπολη κ. Πιστόλα
3) Την εταιρία ΠΙΝΔΟΣ ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ που φροντίζει για την σίτιση των παιδιών παρέχοντας φρέσκα κοτόπουλα , καθώς και το κρεοπωλείο του κ. Δημητρίου Σιώπη στην Αλεξανδρούπολη.
4) Τους ζαχαροπλάστες της πόλης μας που γλύκαναν απολαυστικά τα παιδιά μας

i) «Rivage» , κ. Χαράλαμπο Τσαγγαλίδη
ii) «MOKA» , κ. Κεϊβανίδη
iii) «Σπίτι του Γλυκού»
iv) «Oscar»
v) «ΓΛΥΚΑΚΙ»
vi) «Cake gallery»
vii) «Μέλισσα»
viii) «Χαρά»
ix) «Βαγιάνος – Άνθεια
χ) «Sugar»

5) Την επιχείρηση Agro i – Γεωπόνοι – Μελετητικό Γραφείο – Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ) για τη δωρεά κρεάτων στα παιδιά της ΕΠΑΘ
6) Την εταιρεία Σκλαβενίτης ΑΕ για τις δωροεπιταγές που δώρισε για τα παιδιά της ΕΠΑΘ
7) Την αξιότιμη κ. Σμαρώ Δέλκου για τη χρηματική δωρεά της

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά εκ μέρους των παιδιών που εκπροσωπούμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας στο μέλλον , για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο , αλλά τόσο ανθρώπινο έργο μας."

newroom@e-evros.gr