Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η ουσία της Λευκής Νύχτας, που δεν ήταν άλλη από τις προσφορές των καταστημάτων, θα υπάρχει και μάλιστα θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες μέρες.
Η ουσία της Λευκής Νύχτας, που δεν ήταν άλλη από τις προσφορές των καταστημάτων, θα υπάρχει και μάλιστα θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες μέρες.

Τριήμερο προσφορών με τιμές Λευκής Νύχτας από τα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη

24-07-2021

Μπορεί φέτος να μην γίνει η Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη, τουλάχιστον έτσι όπως την γνωρίζαμε, ένας θεσμός που είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως φέτος ο εορτασμός θα είναι... τριήμερος.

Όπως φαίνεται θα λείψουν οι εκδηλώσεις, μουσικές – χορευτικές, όμως η ουσία της Λευκής Νύχτας, που δεν ήταν άλλη από τις προσφορές των καταστημάτων, θα υπάρχει και μάλιστα θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες μέρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά στοιχεία καθώς και τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την εξάπλωση του covid 19, ανακοινώνει για φέτος το τριήμερο εκπτώσεων από 5 έως 7 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά το οποίο τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις με έναρξη την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 όπου τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά έως την 12.00 μ.μ..

Την ίδια ημέρα ήτοι την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021, θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης για την διευκόλυνση της διέλευσης του καταναλωτικού κοινού.

Παροτρύνουμε λοιπόν το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας να επισκεφτεί τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης γιατί ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 5 - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.