Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Vita Plus Αλεξανδρούπολης: Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ομορφιάς με Ευρωπαϊκά πρότυπα

Vita Plus Αλεξανδρούπολης: Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ομορφιάς με Ευρωπαϊκά πρότυπα

17-04-2016

Συνέντευξη με την κα Πόπη Κυριακίδου, Αισθητικό & Owner του Vita Plus Αλεξανδρούπολης

Κυρία Κυριακίδου, ποιό είναι σε γενικές γραμμές το όραμα των υπευθύνων του Vita Plus και ποιοι είναι οι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας σας που διέπει τη λειτουργία τους;

"Το μεγαλύτερο όραμα του Vita Plus και η κινητήριος δύναμή του είναι η παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών ομορφιάς, βασισμένες σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, με ευθύνη απέναντι στον σύγχρονο άνθρωπο και τις αισθητικές του ανάγκες, αξιοποιώντας τις νέες επιστημονικές εξελίξεις και ότι πιο καινοτόμο στο χώρο της τεχνολογίας. Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων, που με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, εξατομικευμένα εκπονούμε το σχήμα θεραπειών και αποκατάστασης κάθε μέλους μας, βασισμένοι σε  επιστημονική διάγνωση και προσέγγιση που βοηθά στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος".

Σε ποιούς τομείς/ κλάδους αναφέρονται οι υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει το Vita Plus;

"Σήμερα στο Vita Plus λειτοουργούν με επιτυχία τα τμήματα Αδυνατίσματος/ Λιπογλυπτικής Σώματος, Αισθητικής Προσώπου/  Αντιγήρανσης, Αποτρίχωσης, Διατροφής/ Διαιτολογικής Υποστήριξης & Εναλλακτικών Θεραπειών/ Spa.

Επιπλέον, το Vita Plus Αλεξανδρούπολης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος διαθέτοντας σήμερα  μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας Κρυολιπόλυσης, HYPOXI, Ραδιοσυχνοτήτων-Vacuum-Led, Wellness, Vibro Sauna, Ηλεκτροθεραπείας,  Σωματομέτρησης, Ενέσιμης Μεσοθεραπείας, Peeling, Φωτοανάπλασης, Δερμοαπόξεσης με κρυστάλλους, Φωτόλυσης, Ηλεκτρόλυσης και άλλες εξειδικευμένες θεραπείες.

Άλλωστε η κλινική εμπειρία 25 ετών σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν την επιτυχή αντιμετώπιση πολλαπλών και διαφορετικών αισθητικών αναγκών προσώπου και σώματος, δίνοντας λύσεις με μεμονωμένες ή συνδυαστικές θεραπείες".                            

Ποιά είναι κατά την άποψή σας τα σημεία υπεροχής του Vita Plus;

"To Vita Plus Αλεξανδρούπολης, στα 25 και πλέον χρόνια λειτουργίας του στο χώρο της ομορφιάς, αποτελεί σύμβολο πρωτοπορίας και καινοτομίας, έχοντας πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη κτιριακή και τεχνολογική επένδυση στην πόλη μας. Είναι το μοναδικό Ινστιτούτο που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο ωράριο λειτοτουργίας που επιτρέπει στα μέλη μας να επιλέξουν την ώρα που τους ταιριάζει για την υλοποίηση της θεραπείας τους, ανάλογα με την καθημερινότητά τους.

Παρέχουμε φιλική εξυπηρέτηση, επιστημονικές και ολοκληρωμένες λύσεις με ευέλικτα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ακριβείς ανάγκες κάθε μέλους, από εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, μέσα σε άρτια οργανωμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Βασικός σκοπός του Vita Plus Αλεξανδρούπολης είναι να προσφέρει στα μέλη του σιγουριά, ασφάλεια και ποιότητα, παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης είναι συνώνυμο του κύρους, της φιλικής αντιμετώπισης, της αξιοπιστίας, της εξειδίκευσης, της εμπειρίας και του επαγγελματισμού.

Είνα χαρά μας που το Vita Plus Αλεξανδρούπολης αποτελεί την πρώτη επιλογή εκατοντάδων μελών στην πόλη μας για αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς, απόλυτα στοχευμένες, εξατομικευμένες και προσανατολισμένες στις ανάγκες των μελών μας".


VITA PLUS Αλεξανδρούπολης: Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100, Τηλ.:25510-36636
e-mail: info@vita-plus.gr , www.vita-plus.gr