Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Vita Plus: Απόκτησε σμιλεμένη σιλουέτα - Προσφορές Ιανουαρίου

Vita Plus: Απόκτησε σμιλεμένη σιλουέτα - Προσφορές Ιανουαρίου

13-01-2018

Χάρη στις νέες τεχνολογίες Κρυολιπόλυσης, Ραδιοσυχνοτήτων & HYPOXI των Vita Plus Αλεξανδρούπολης επιτυγχάνεται καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους που βασανίζει την πλειοψηφία των γυναικών. Πρόκειται για μια νέα καινοτομική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και τις επιστημονικές εξελίξεις.

Τα νέα πρωτόκολλα θεραπειών που αναπτύξαμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για "γρήγορο καλοκαιρινό αδυνάτισμα", κατάλληλα και επιστημονικά σχεδιασμένα για σμίλευση του σώματος και στοχευμένη λιπογλυπτική όλου του σώματος όπως (χέρια, πλάτη, κοιλιά, μέση, ψωμάκια, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες, μπράτσα κ.α.).

Παράλληλα αναπτυξαμε και προσφέρουμε πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για άντρες (κοιλιακοί, πλάτη, μέση, στομάχι και μηροί).

Οι νέες μας αυτές και ειδικά στοχευμένες θεραπείες δρουν τοπικά στις προβληματικές περιοχές του σώματος. Με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και μέσα από πολλά και διαφορετικά προγράμματα επιτυγχάνουμε:

1) πιο αδύνατη κοιλιά και μέση με σφιχτά μπράτσα

2) σμιλευμένοι γλουτοί και πόδια,

3) πιο αδύνατη και σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό δέρμα,

4) πιο αδύνατη κοιλιά, σμιλευμένοι γλουτοί και ψωμάκια,

5) μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και σμιλευμένα πόδια.

Τα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού λίπους/ πάχους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

CRYOLIPOLISYS

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και λίπους. Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
Η Cryolipolisys των Vitaplus μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ινστιτούτου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί και 4η θεραπεία.
Η διάρκειά της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι έως 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Για κάθε θεραπευόμενη περιοχή απαιτούνται maximum 3-4 συνεδρίες. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 30-40 περίπου ημέρες. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις. Τα αποτελέσματα επέρχονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Η μείωση του τοπικού λίπους αρχίζει να είναι ορατή 3 περίπου εβδομάδες μετά τη θεραπεία, και το τελικό αποτέλεσμα καθίσταται εμφανές μετά από περίπου 6 εβδομάδες, δηλαδή σε ενάμιση περίπου μήνα, αν και η μείωση μπορεί να συνεχιστεί ακόμη για 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Σύσφιξη & γλυπτική σώματος με Ραδιοσυχνότητες/ Vacuum & Led

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος, μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με τις Ραδιοσυχνότητες. Το μηχάνημα Multipolar RF – Vacuum - Led χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες συνδυαστικά με τις τεχνολογίες Vacuum & Led για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Συντελεί στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.
Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται επίσης στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα «ψωμάκια» στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα καθώς και στα μπράστα για την εξάλειψη της αντιαισθητικής χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα, δύο, ή και τρία σημεία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Λιπογλυπτική σώματος με τη μέθοδο HYPOXI που προσφέρει παράλληλα & σύσφιξη

Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύετε συχνότερα το λίπος. Η φυσική εναλλακτική λύση της λιποαναρρόφησης είναι τα Hypoxi!

Η σύγχρονη απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα! Με την τεχνολογία HYPOXI, στομάχι και κοιλιά ΤΕΛΟΣ! Τα HYPOXI αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα εξελιγμένα συστήματα του HYPOXI Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη. Η μοναδική σχεδίαση του Vacunaut συνδυάζει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα.

Επιπλέον σε συνδυασμό με την τεχνολογία HYPOXI Trainer L- 250, αποκτάτε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το HYPOXI Trainer L- 250, μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Ακόμη το HypoxiDermology είναι ιδανικό για την "εκγύμναση" και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της.

Σε περίπτωση όπου η έκταση του προβλήματος είναι αρκετά μεγάλη οι ειδικοί των Vita Plus θα σας προτείνει την κατάλληλη συνδυαστική τεχνολογία HYPOXI Vacunaut, Trainer l-250 ή Dermology.

Προσφορές Ιανουαρίου

1 Συνεδρία Κρυολιπόλυσης, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 110€
1 Συνεδρία Κρυολιπόλυσης + 4 Συνεδρίες RF, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 220€
3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης, TΩΡΑ ΜΟΝΟ 270€

10 Συνεδρίες με την τεχνολογία RF MAGIC POT, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 290€

6 Συνεδρίες με την Τεχνολογία RF & Υπερήχων EXILIS ELITE για γλουτούς ή μπράτσα ή προσαγωγούς ή πλαϊνά κοιλίας, ΤΩΡΑ MONO 360€

12 Συνεδρίες με την τεχνολογία HYPOXI, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 260

8 Συνεδρίες με τη νέα τεχνολογία Κρουστικών Υπερήχων Χ- WAVE, σε 2 σημεία του σώματος, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 300€

Άρθρο της Πόπης Κυριακίδου,

Υπεύθυνης Αισθητικής των Vita Plus Αλεξανδρούπολης

http://vita-plus.gr

Αλεξανδρούπολη: Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100, Τηλ.:25510-36636
e-mail:[email protected]