Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vita Plus: Αποτελεσματικοί μέθοδοι για αναζωογόνηση προσώπου.

Vita Plus: Αποτελεσματικοί μέθοδοι για αναζωογόνηση προσώπου.

19-09-2015

Η ρυτίδα είναι σε έναν μεγάλο βαθμό συνισταμένη μιας ανισορροπίας της πράξης ανάμεσα σε έναν μυ και τον ανταγωνιστή του. Έτσι, εμφανίζεται κάθετα στις συστολές των μυών.

Το δέρμα είναι ένας συνδετικός ιστός που εξασφαλίζει ταυτόχρονα τις λειτουργίες της συνοχής και της διατροφής της επιδερμίδας. Το δέρμα αποτελείται κυρίως από κολλαγόνο και ελαστίνη. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιδερμίδα μέσω μιας ενδιάμεσης βασικής μεμβράνης (διάταξη σε στρώματα ειδικού κολλαγόνου). Επιπλέον, το δέρμα διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο νευρικών απολήξεων.

Η ανώδυνη υπέρυθρη ακτινοβολία της συσκευής Luxo επιτρέπει αφενός την ενδυνάμωση του χαλαρωμένου μυ, ο οποίος αντιστοιχεί στη ρυτίδα, διεγείροντας το αντανακλαστικό σημείο ή "το σημείο της εντολής", και αφετέρου τον διασκορπισμό του ανταγωνιστή του μυ. Η εφαρμογή διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελάτινης του δέρματος και της βασικής μεμβράνης και βοηθά στη θεραπεία της εμφάνισης των ρυτίδων και στις διαρθρωτικές αιτίες της γήρανσης.

Η εφαρμογή της μεθόδου:

Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές δημιουργώντας ένα φυσικό "Αποτέλεσμα Λίφτινγκ".

Σβήνει τους μαύρους κύκλους και τις σακουλές κάτω από τα μάτια.

Ενδυναμώνει και συσφίγγει τους μυς του προσώπου.

Κάνει την επιδερμίδα πιο μαλακή και ελαστική, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.

Αποκαθιστά το περίγραμμα του προσώπου.

Διεγείρει τη μικρό-κυκλοφορία του προσώπου.

Βελτιώνει τη λειτουργία των αδένων της επιδερμίδας βελτιώνοντας την αποκατάσταση της επιδερμίδας, κυρίως σε περιπτώσεις ακμή,μειώνοντας τα φαινόμενα ερεθισμού της ευαίσθητης επιδερμίδας,ρυθμίζοντας τις εκκρίσεις των αδένων της υπερβολικά ξηρής ή λιπαρής επιδερμίδας.

Επαναφέρει το φωτεινό χρώμα της επιδερμίδας (κυρίως για τις καπνίστριες).