Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

e - υεξία

Vita Plus: Ειδικά προγράμματα για να χάσετε κιλά μέχρι τις γιορτές

Vita Plus: Ειδικά προγράμματα για να χάσετε κιλά μέχρι τις γιορτές

06-12-2015

Είναι κοινό μυστικό ότι όλοι ένα μήνα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε προλάβει να χάσουμε τα περιττά κιλά που θέλουμε, ενώ οι γιορτές συνοδευόμενες από τα ρεβεγιόν και την υπερπληθώρα γλυκισμάτων και εδεσμάτων, πλησιάζουν, και μας απειλούν ακόμη περισσότερο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν ειδικά προγράμματα Express για να χάσετε κιλά, τοπικό πάχος και λίπος πριν τις γιορτές με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και την υποστήριξη του διαιτολογικού τμήματος που διαθέτουν, ώστε να απολαύσετε χαρούμενοι τις γιορτές, κάνοντας τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Έχεις μπροστά σου λιγότερο από ένα μήνα κι όμως με τη σύγχρονη τεχνολογία των Vita Plus Αλεξανδρούπολης αλλά και τις νέες Χριστουγεννιάτικες Προσφορές, προλαβαίνεις!

Χάρη στη νέα τεχνολογία Cryolipolisys, Hypoxi, Ραδιοσυχνότητες, θαλασσοθεραπείες αλλά και πολλές άλλες μεθόδους των Vita Plus Αλεξανδρούπολης επιτυγχάνεται καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους που βασανίζει την πλειοψηφία των γυναικών. Πρόκειται για μια νέα καινοτομική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία.

Τα νέα πρωτόκολλα θεραπειών που αναπτύξανε είναι ειδικά σχεδιασμένα για προγράμματα express, κατάλληλα και επιστημονικά σχεδιασμένα για σμίλευση του σώματος και στοχευμένη λιπογλυπτική όλου του σώματος όπως (χέρια, πλάτη, κοιλιά, μέση, ψωμάκια, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες, μπράτσα κ.α.).

Παράλληλα αναπτυξανε και προσφέρουνε πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για άντρες (κοιλιακοί, πλάτη, μέση, στομάχι και μηροί).
Οι νέες αυτές και ειδικά στοχευμένες θεραπείες δρουν τοπικά στις προβληματικές περιοχές του σώματος.

Με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και μέσα από πολλά και διαφορετικά προγράμματα επιτυγχάνουνε:
1) πιο αδύνατη κοιλιά και μέση με σφιχτά μπράτσα
2) σμιλευμένοι γλουτοί και πόδια,
3) πιο αδύνατη και σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό δέρμα,
4) πιο αδύνατη κοιλιά, σμιλευμένοι γλουτοί και ψωμάκια,
5) μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και σμιλευμένα πόδια.
Τα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού λίπους/ πάχους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Σύσφιξη & Γλυπτική Σώματος με Ραδιοσυχνότητες/ Vacuum & Led
Το νέο μηχάνημα χρησιμοποιεί τις Ραδιοσυχνότητες συνδυαστικά με τις τεχνολογίες Vacuum & Led για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Συντελεί στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη.
Εφαρμόζεται επίσης στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα «ψωμάκια» στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα καθώς και στα μπράστα για την εξάλειψη της αντιαισθητικής χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα, δύο, ή και τρία σημεία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Λιπογλυπτική Σώματος με τη μέθοδο Hypoxi που προσφέρει παράλληλα Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας
Κάψτε «στοχευμένα» 300% περισσότερο λίπος & πόντους σε σχέση με συμβατικές μεθόδους άσκησης.
"Εγγυημένα αποτελέσματα που επιβεβαιώνονται από ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες"
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη.

Η σύγχρονη απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα ακούει στο όνομα Cryolipolisys!
Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
Η Cryolipolisys των Vitaplus μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η καινούρια αυτή επαναστατική μέθοδος βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού. Έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

Σε περίπτωση όπου η έκταση του προβλήματος είναι αρκετά μεγάλη οι ειδικοί των Vita Plus θα σας προτείνoυν την κατάλληλη συνδυαστική τεχνολογία.

Προλάβετε τις νέες Χριστουγεννιάτικες Προσφορές και εντυπωσιάστε με την παρουσίασα σας στις γιορτές!