Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vita Plus: Προγράμματα σύσφιξης και εκγύμνασης αποκλειστικά για άντρες.

Vita Plus: Προγράμματα σύσφιξης και εκγύμνασης αποκλειστικά για άντρες.

26-09-2015

Γραμμή πορείας στον κλάδο ευεξίας και αδυνατίσματος, χαράσει και πάλι η επανασταστική τεχνολογία Vacunaut Hypoxi, με νέα προγράμματα τοπικού αδυνατίσματος, σύσφιγξης και εκγύμνασης, αποκλειστά για άντρες, που επιλύουν τα χρόνια προβλήματα στο στομάχι και την κοιλιά, με νέα σύγχρονη τεχνολογία αιχμής.

Πρόκειται για το Vacunaut Hypoxi, και τα νέα προσφερόμενα προγράμματα, που απευθύνονται στο αντρικό κοινό, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του, για ένα αδυνατισμένο, γυμνασμένο και σφιχτό σώμα, με επίπεδη κοιλιά.

Ειδικότερα για όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στην κοιλιά, οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να απαλλαγούν από αυτό δεν είναι μόνο αισθητικοί.

Περιφέρεια κοιλιάς μεγαλύτερη των 88 εκατοστών στις γυναίκες και 100 εκατοστών στους άντρες αποτελεί παράγοντα υψηλού κινδύνου για πλήθος ασθενειών και προβλημάτων υγείας.

Το Vacunaut επικεντρώνεται στην κοιλιά και γύρω από τη μέση και συνδυάζει:

- αρνητική πίεση για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στις προβληματικές περιοχές,
- θετική πίεση για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, και
- ήπια αερόβια άσκηση για την καύση του λίπους, από τις πιο επικίνδυνες περιοχές: την κοιλιά και γύρω από τη μέση.
Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη.
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη.
Η μοναδική σχεδίαση του Vacunaut συνδυάζει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα.

Άσκηση
Είναι γεγονός ότι η άσκηση είναι απαραίτητη για την καύση του λίπους, για αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο στοχείο της μεθόδου Hypoxi. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στολή του Vacunaut, επιτρέπει την ιδανική εκγύμναση για την καύση του λίπους, η οποία πραγματοποιείται σε διάδρομο ή σε στατικό ποδήλατο ή σε stepper ή σε ελλειπτικό.

Επίπεδη Κοιλιά και γραμμωμένοι κοιλιακοί

Η στοχευμένη απώλεια λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής αλλά και υγείας.
Συνδυασμός αρνητικής και θετικής πίεσης με ήπια αερόβια άσκηση.
Ενσωματωμένες στην ειδική στολή του Vacunaut υπάρχουν 122 μικροκυψελίδες που δημιουργούν εναλλάξ θετική και αρνητική πίεση και ενεργούν ομοιόμορφα στην κοιλιακή χώρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις προβληματικές περιοχές. Έτσι σε συνδυασμό με την ήπια αερόβια άσκηση επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες για την αποδόμηση του λίπους από τις επιθυμητές περιοχές.
Την Τεχνολογία Vacunaut Hypoxi, και τα προσφερόμενα προγράμματα θα τα βρείτε στο Vita Plus Αλεξανδρούπολης, Bενιζέλου 33, τηλ. 2551 0 36636 ή στο http://www.vita-plus.gr