Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

O Κωνσταντίνος Δεληγεώργης με τους συμμετέχοντες ποδηλάτες στον υπερμαραθώνιο των 200 χλμ
O Κωνσταντίνος Δεληγεώργης με τους συμμετέχοντες ποδηλάτες στον υπερμαραθώνιο των 200 χλμ

Υπερμαραθώνιος ποδηλασίας 200χλμ: Περισσότεροι από 50 ποδηλάτες έκαναν τον γύρο της Θράκης!

06-02-2023

Ο πρώτος υπερμαραθώνιος ποδηλασίας 200 χλμ για το 2023 με αφετηρία και τερματισμό την Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, με διοργανωτή τον Αλεξανδρουπολίτη ποδηλάτη Κωνσταντίνο Δεληγεώργη. 

Η διαδρομή ακολούθησε μια κυκλική πορεία και διέσχισε το Πόρτο Λάγος, Εύλαλο, Θαλασσιά, Χρυσούπολη, Κεραμωτή και επιστροφή από Ξάνθη, Ίασμο, Κομοτηνή. 

«Μιας και δεν υπήρχαν αντίστοιχες διοργανώσεις στη βόρεια Ελλάδα, στόχος μου ήταν να στήσω μια εύκολη διαδρομή, όπου θα μπορούσαν εύκολα να συμμετάσχουν οι φίλοι μου και να αναπτυχθεί το άθλημα της ποδηλασίας γενικότερα στη Θράκη. Άλλωστε, όταν βρίσκομαι στην Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή και η Ξάνθη αποτελούν την καθημερινή μου προπόνηση λόγω υπέροχων τοπίων όλες τις εποχές» ανέφερε ο διοργανωτής του υπερμαραθωνίου. 

CRUSTA


Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Νιώθω ευχαρίστηση όταν βλέπω συντοπίτες μου να στηρίζουν τους στόχους μου. Επίσης, ειναι τιμή μου που σε δικές μου διοργανώσεις συμμετέχουν και άτομα από το Δ.Σ. της πανελλήνιας ένωσης παλαίμαχων αθλητών, και φέτος είχα την χαρά να φιλοξενήσω και τον νέο πρόεδρο».

Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 50 ενώ οι συμμετέχοντες που απόλαυσαν την υπέροχη ημέρα ήταν από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Γιάννενα, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Σέρρες, Ηράκλεια, Καβάλα, Χαλκιδική, Γιαννιτσά και φυσικά την Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα πόλη του Κωνσταντίνου Δεληγεώργη.

Στο σημείο ελέγχου και αναστροφής της Κεραμωτής οι ποδηλάτες βρήκανε την ευκαιρία να κόψουν και τη βασιλόπιτα της χρονιάς, με το φλουρί να το τυχαίνει μια αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη!