πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Γευσιτέλεια
Γευσιτέλεια
Ταχυφαγείον
Βενιζέλου 31

Wok on time
Wok on time
Κινέζικο
Μπότσαρη 6

Umami Pasta
Umami Pasta
Fresca
Εμπορίου 126

Ιδιωτικά parking

Alex Parking (Ιδιωτικό πάρκινκ)

Alex Parking - Ιδιωτικό πάρκινκ
(Ιδιωτικό πάρκινκ)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Kέντρο
Διεύθυνση: Αίνου 12
Τηλέφωνο: 2551083643 & 6974644589

Θέλεις να αποφύγεις τα ρόζ χαρτάκια; Το ιδιωτικό Alexparking βρίσκεται στην οδό Αίνου 12 στην Αλεξανδρούπολη για εσένα και το αυτοκίνητο σου!

Το ιδιωτικό Alexparking προσφέρει κάρτες: Μηνιαίες, εβδομαδιαίες, ημερήσιες, ωριαίες για να μην έχεις άγχος κάμια στιγμή της ημέρας, του μήνα, του χρόνου.

Είτε είναι καινούργιο, είτε πιο παλιό, είτε κοστίζει μια περιουσία, είτε όχι, το αυτοκίνητο είναι μία επένδυση που όλοι οι οδηγοί θα ήθελαν να μπορούν να προστατεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξασφαλίζοντας μια στεγασμένη θέση πάρκινγκ στο κοντινό parking της γειτονιάς σας και φυσικά μιλάμε για το Alexparking στο οποίο απαλλάσσεστε από το καθημερινό άγχος της εύρεσης κατάλληλης θέσης στάθμευσης, προστατεύετε το αυτοκίνητό σας από τις καιρικές συνθήκες και τις όποιες απρόβλεπτες  φθορές του εξωτερικού περιβάλλοντος και απολαμβάνετε ταυτόχρονα τις "ανέσεις" parking:

  • Aπεριόριστη, 24ωρη χρήση τoυ σταθμού.
  • 24ωρη παρακολούθηση όλων των χώρων του parking με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Έχεις βραδινές υποχρεώσεις με το αυτοκίνητό σου; Επαγγελματική συνάντηση; Ραντεβού; Διασκέδαση με τους φίλους σου; Το ιδιωτικό Alexparking είναι εδώ δίπλα σου νύχτα μέρα! 

Η στάθμευση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα ακόμη ανέκδοτο, το πρόβλημα της κυκλοφορίας και κατά συνέπεια της στάθμευσης των οχημάτων έχει κυριολεκτικά γιγαντωθεί.

Τι γίνεται με τα μηχανάκια όμως;
Ένα θέμα που δεν φαίνεται να έχει αντιμετωπιστεί σοβαρά και ουσιαστικά, είναι εκείνο των δικύκλων. Εκτός από τις λίγες μεριές στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης που διαθέτουν ειδικές θέσεις για τη στάθμευση των μοτοσυκλετών και ποδηλάτων, τον ρόλο του πάρκινγκ αναλαμβάνουν κυρίως τα πεζοδρόμια, μια και συνήθως η απόσταση μεταξύ δύο σταθμευμένων ΙΧ είναι τόσο ελάχιστη που δεν υπάρχει χώρος στον δρόμο όχι για μηχανάκι, ούτε καν για παιδικό ποδήλατο.

Γι' αυτό το λόγο στο Alexparking, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τα δίκυκλα σας, με ωριαία, μηνιαία αλλά και ετήσια χρέωση, προστατευμένο από τα καιρικά φαινόμενα.


Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ Ιδιωτικό πάρκινκ